No internet

Lånar någon annans internet nu för mitt funkar inte, min dator börjar bli gammal nu.. Min älskade vaio haha. Aja, köpte en topp på hollister men jag är osäker på om jag ska behålla den. Kan visa upp den senare och låta er bestämma, hihi. Vi sitter och dunkar musik och typ hypar i mitt rum, Carro skulle kommit men nu ska vi träffa Alex och Wille istället. Ha en bra valborg alla, puuuuss

stan med Olivia

Hej på er! Ska ut på stan med olivia nu, har precis fixat klart mig. Mina naglar är fortfarande otorkade, vågar knappt röra tangentbordet haha! Körde på gula naglar för lite omväxling. Men vi hörs lite senare, mobilbloggar kanske under tiden. Älskar vädret, puss!

Fashion against AIDS

Kollade lite på HM's fashion against aids-kollektion nyss, och den här jackan har jag kollat på mycket. Tycker den är så jävla snygg! Öppen, med ett vitt linne och höga jeansshorts på sommaren, perfekt! Såg också att den är slutsåld, vet någon vart man kan få tag på en så skulle det vara underbart om ni kunde berätta. Älskar den och måste ha den!

Liten frida

Godmorgon babes! Mår lite bättre nu, och har varit vaken ett tag. Har börjat spela Ice Age Village istället, haha kan inte sluta.. Idag är det valborg, eller valborgmässafton kanske det heter. Har inga speciella planer, skulle vara med Olivia tror jag och det blir säkert nice! Ska ta en långdusch alldeles strax, och måla naglarna. Sen får vi se vad som händer, puss
Liten frida

me


chillar i fönstret

Hej alla! Förlåt för mitt förra deppinlägg, var bara sur på allt & alla.. Men det är bättre nu, sitter i fönstret, äter melon och lyssnar på musik. Någon gick förbi och fotade mig, haha fick panik typ. Vädret är ju helt underbart, vill gråta och pussa på det haha! :love: Det enda negativa är att alla kompisar är helt upptagna, aja.. Njuter av livet forever alone, puss!


-.-

Sitter i bilen med familjen, hatar livet cuttar mig själv för jag vill vara uteeee. damp, okej hejdå


Dream outfit

Det var länge sen jag gjorde en dream outfit, det är rätt kul så jag kanske borde göra det oftare? Älskar den här outfiten! Somrig och fräsch, vill bara ha aaaallt! Toppen är från ginatricot. Den är skit söt tycker jag, funderar på att köpa den faktiskt. Shortsen är från Hollister och väskan från Longchamp. Glasögonen är från RayBan, modellen är Aviator och det är min favorit. Bara måste ha dom! Vad tycker ni om outfiten?

Ortens favoriter

Godmorning sunshines! Vaknade för en timme sen eller något, låg i sängen och sträckte på mig tills nu. Så skööönt! Ska ladda ner lite filmer och chilla nu på morgonen och så drar jag ut sen. Måste köpa en tröja också, det är liksom sommarvärme och jag har bara en skinnjacka haha.. Bloggar under dagen, puss!
Och svar till anonym som tyckte det var deprimerande att jag satte mig på en parkbänk, jag ville bara gå ut och få frisk luft och jag är inte deppig hehe.

Sovit bort kvällen..

Somnade i soffan och sov i några timmar och blev helt sne efter det. Gick ut på en liten promenad nyss och satte mig på en parkbänk helt ensam haha. Aja, det är skönt med hemmakvällar ibland också. Sjukt chill att vi har ledigt från skolan måndag & tisdag med! Godnatt, puss


Smurf village

Hej alla, kom hem för en liten stund sen. Har varit med jonna, olivia och alex. Orkar inte förklara vad vi gjorde, är så jävla trött så jag vill bara dö. Har börjat spela Smurf village på luren, haha så töntigt men man blir beroende.. Ska spela lite nu, sen sova och så får vi se vad som händer ikväll. Pussar

Bögen alex hahaha

Godmorgon sötnosar! Jonna slaggade här inatt, vi var med Alex, Elias, Roni och Leon efter skolan lite men sen taggade alla utom Alex så vi var med han lite innan vi gick och käkade grekiskt med Jonnas mamma. Sen träffade vi Alex igen och var hos mig till typ 12 och då gick vi till han och tillbaka osvosv haha vad rörigt inlägg.. Vi äter frukost nu, bloggar senare. Ska ut i värmen, sommar känsla!


Grekiskt med jonna


jonnas place

Tja babes! Är med jonna hos henne, ska strax möta upp mami och sen är det ff ikväll, wooop! Nejmen vi är väl ute med några osv. Måste dra nu, vi hörs!

Movietime

Har bara varit hemma hela kvällen, har somsagt tagit hand lite om mig själv och har också gjort kladdkaka till mig själv och familjen hehe, den blev kladdig och jag är beroende haha. Chokladbollar och kladdkakor, my love! Nej men nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen med någon film och smsa lite. Är rätt trött faktiskt, ska försöka gå upp tidigare imorgon bitti också. Sov så gott alla fina bloggläsare, puss! Bjuder på bilderna, osminkad o grejer

Tänk på vad ni säger

Jag måste bara skriva det här, det finns inlägg som det här på nästan varenda blogg men jag måste också ta upp det. Det är någon omogen liten unge som njuter av att kommentera min blogg och säga att jag är för smal, att jag är ful och ser ut som ett skelett. I verkligheten blir jag kallad för sånt nästan varenda dag, att jag måste gå upp i vikt och att jag ser ut som ett anorexiabarn.. Folk tror ju att de ger mig komplimanger, men så är det fan inte. Jag tar illa upp av såna kommentarer, jag blir fan sårad av att folk säger att jag har en allvarlig sjukdom.
Alla är fina på sitt eget sätt och ingen har rätten att döma dig för ditt utseende. Jag har blivit kallad både för tjock, ful och massa andra saker för något år sen, och nu när jag nästan är nöjd med mitt utseende så ska folk klaga på mig och säga att jag är äckligt smal osv. Vad är det som får folk att tro att jag tar det som en komplimang? För det är en sjukt stor skillnad på att säga att någon har fin kropp och att man är skit smal. Och speciellt tjejer som tar så jävla illa upp av såna kommentarer, jag själv kan gå runt och tänka på det i flera dagar, veckor och må dåligt. Så snälla, tänk på vad ni säger till andra. Släng inte bara ut kommentarer om någons utseende, döm inte någon och tro fan inte att man blir glad av att höra att man ser ut som ett anorexiabarn. Ta hand om er

Scrubbers

Tipsar om skrubbhandskar nu, har använt det ett tag och tänkt att jag borde fan tipsa om det för det är såå bra! Det är då handskar man använder när man duschar, jag använder det med duschkrämen och inte håret, vet inte om man kan det. Man skrubbar det på kroppen och tar bort döda hudceller så att huden blir mjuk och len. Det kan låta som bullshit men det funkar faktiskt! Men man måste tänka på att inte använda det för ofta, då får det ingen riktig effekt längre. Jag fick mina för hur länge sen som helst men började använda de för kanske en månad sen, de kommer från The Body Shop iallfall, tipsar till alla med torr och dålig hud!


Next: bada

Hej på er sötnosar! Kom nyss hem från skolan, fick värsta humörsvängningarna under dagen haha. :( Men nu ska jag ligga i badet i någon timme, sedan raka benen, ansiktsmask, smörja in mig men krämer, fixa naglarna och bara ta hand om mig själv lite. Behövs ibland! Kommer blogga lite emellanåt, så stay tuned. Pussar

Torsdag 26 april

Hola amigos, har haft spanskaprov nyss o det gick rätt bra tror jag. Nu är det gympa som börjar alldeles strax, har glömt mina skor och massa annat, stress haha. Men nu börjar vi, vi hörs senare! Puss bjuder på bilden


Godnatt!

Gick hem till Olivia somsagt, vi kollade på massa videos och How i met your mother och vid 18 bjöd mamma oss på middag på indiskt. Shanti hette restaurangen, jättegod mat! Åt en massa vitlöksbröd, åååh älskar det! Dock är det så jäkla onyttigt så jag vill inte äta det för ofta.. Vi har mest varit inne för det började regna på hemvägen, har också pluggat lite till spanskaprovet imorgon så det ska nog gå bra! Vi ska sätta på någon film och så nu, vill komma upp imorgon bitti. Puss och godnatt! 

Dagens haff, slumpade

Dagens haff tjej: Karin Hultgren @facebook, jättesnygg och skön 98!

Dagens haff kille: Mladen Novakovic, skit snygg 99, alla tjejer borde haffaaaa!


Hollister

Någon ville att jag skulle visa upp alla mina kläder från Hollister, så varför inte? Dock fattas det minst en tröja som jag inte kunde hitta. Har inte så mycket, hehe. Enjoy! Glömde fota jeansen "privat", pallar inte göra om förlåt! Aja, puss

Restaurang med olivia,mamma,saga


Give the chance to love you

Hej alla! Hann inte blogga imorse, hade lite problem med att välja kläder hehe. Hann iallafall bara några minuter försent, har bara haft långa lektioner idag och slutade för en halvtimme sen. Det sliter som fan att sitta i ett knäpptyst rum och bara skriva, skriva, skriva.. Aja, kom hem för en stund sen och har gjort lite mellanmål. Ska bara skriva det här inlägget innan jag går hem till olivia älsklingen. Kommer hem ikväll antagligen och då ska jag försöka skriva lite roligare inlägg, med något av era önskemål. Ha de bra, puss!
Hade på mig en topp från gina idag, det är egentligen en kjol men jag tycker den passar bättre som det haha!

Åherre vad trött man kan vara..

Nu ska jag sova, har tagit en dusch och fräschat till mig lite. Kollade på slutet av DHW med mami, började gråta haha. :( vi hörs imorgon bitti, godnatt bloggläsare! Bilden är från idag på Hollister med Elza, tröjan ska kanske köpas imorgon!

 


Halvvägs

Har lagt in alla tröjor i garderoben nu, eller iallfall de jag använder. När jag är klar ska jag fan ta ett bubbelbad, dricka té och göra ansiktsmask. Men nu måste jag fortsätta, springer runt i en klänning från American Apparel, den är så söt! Kanske något att ha i sommar.. aja, puss!

Dags för bloppis?

Städar rummet, ska leta fram lite kläder att sälja. Skulle det vara kul? Vi hörs om 100 år när jag har städat haha


American pancakes

Bild-3_192332307_large
Jag, Irma, Vera, Laura och Jesper är hos mig right now och steker amerikanska pannkakor, gooott! De flesta blir brända men vi ba kööör bre. Haha driver, men nu är de klara så vi ska käka. Wie!

Sovmorgon

Godmorgon! Vi hade en liten sovmorgon, så vi börjar om tio. Det är jättefint väder ute, skit skönt! Vi har lång lunchrast idag så vi ska dra hem till mig och göra lunch (kladdkaka) men vi hörs under dagen, puss!


Sleep tight

Ligger i sängen och känns som om jag kommer somna närsomhelst.. Åkte till Hollister med Vera och lämnade tillbaka shortsen, men jag fil tillbaka ett presentkort så nu kan jag bara köpa därifrån. :/ åt middag hos vera osv och gick sen hem och packade alla mina kläder som finns som pappa. Kom hit för en stund sen och nu säger jag godnatt, puss!


Träffa veralala

Taggar ut och träffar vera, ska åka till tcen och lämna tillbaka ett par shorts på Hollister, ska kanske köpa någon tröja senare också. Tänkte ta en fika, vara ute i solen osv, mysigt! puss

Chilling on the balcony

Hej babes! Måndag idag, och vädret är så jävla skönt! Sitter på balkongen och bloggar och njuter av solen. Imorgon kommer det säkert snöa igen haha, men man får ta vara på det så länge det varar right? Vi har två balkonger, en på nedervåningen och en takterass på övervåningen. Älskar att sitta och äta frukost i solen på våren & sommaren, helt underbar känsla! Fast jag får solen i ögonen nu, så funderar på att sätta mig inomhus snart. Ha en bra start på veckan, puss!

Longchamp

Köpte en väska i fredags, wiho. Har inte haft det sen typ i höstas, har haft en röd liten från H&M men jag slutade använda den och vägrade haha, så det känns jätteskönt! Märket är Longchamp och modellen heter 'pliage' tror jag och jag köpte den på NK för 779 kronor. Love it! ♥

DESIGN

Tryck f5 ifall du inte ser den nya designen! Har fixat en ny design nu på kvällen, är rätt okej nöjd. Lite vårigare och fräschare, eller hur? Kommer ändra lite småsaker i framtiden men annars ska jag försöka ha kvar den ett tag! Vad tycker ni om den, hiss/diss? Puss

Tävlar om ett skal från mirabling.se

image description
Är med och tävlar om ett iphoneskal från mirabling.se på systrarnaQ. Tycker att vissa av skalen därifrån är sjukt fina, plus att jag älskar Jennifers och Stinas blogg. Om ni också vill delta hittar ni inlägget »här«

Har varit med carro,irma

Hej alla fina bloggläsare! Kom nyss hem, har varit med med Carro och Irma. Mötte irma lite efter 3 i tcen och sen åkte vi till slussen och mötte Carro. Vi åkte till tcen och var i gallerian, åt världens godaste yoghurt på Yoghurtshopen! Deras yoghurt rekommenderas verkligen, de är fettfria och smakar nästan som mjukglass. Big like! Dunkar musik och är ensam hemma nu, ska fota det jag köpte i fredags och sen bara chilla hemma. Puss

Oliviaemma

Våldgästade Emma och olivia så jag är hos dom nu, vet inte vad vi gör haha. Uppdaterar senare!


22 april

shoo brää vad händer i hooden läään, nej driver haha godmorgon på er! Har legat i sängen och dragit mig i nästan två timmar, såå skönt. Gick upp och tog en dusch, sitter nu och dricker oboy och äter hälsofil standard. Skulle slaggat hos Jonna igår men jag pallar helt enkelt inte, så vi ska träffas idag tror jag och då får vi se vad som händer. Pussokram

Godnatt sweethearts

Ska sova nu, känns som att jag dör om två sek annars.. Har haft en jättemysig dag med familjen. Vi åt middag hos mina kusiner, så länge sen! Vi hörs imorgon bitti, godnatt. Pussar! Lite bilder från dagen, hahahaha världens fulaste fisk


La familia

Åkte med familjen till hammarby sjöstad och åt sushi. Jag äter inte det så jag åt en lax teriaky (stavas?) som var helt underbar! Måste gå hit flera gånger. Vi ska åka till fjärilshuset, de tvingade mig att följa med haha. Puss babes!


Svar på kommentarer

Fråga: Du måste visa alla dina hollister kläder, please? Grym blogg btw
Svar: Det kan jag göra, ska försöka hinna i helgen! Tack sötnos

Fråga: är inte skalet lite smutsigt? eller ska det vara så?
kan inte du rekomendera några appar du har på din mobil? <3
Svar: Skalet är lite 'dirty' men det ska vara så! Visst kan jag det, ska försöka i helgen också!

Fråga: Var lagade du den? och hur mycket kostade det? <3
Svar: Jag vet inte riktigt vart det låg, i Upplands Väsby någonstans, kan leta upp det. Det kostade 900 kronor. puss

Fråga: Undrar samma som kommentaren över, och har du en 4/4s?
Svar: Ja svaret ser du ju över ↑, och jag har en 4s.

pungrulle

Godmorning sunshines! Efter skolan var jag med Irma, Jonna och Karin. Vi var hemma hos mig, Irma och Jonna och på NK och i stan. Vi bokade biobiljetter till bion, typ Project X - Hemmafesten. Den började halv nio, fick streeeess i typ hela filmen för det var verkligen kaos haha. Kom hem vid elva och somnade direkt, vaknade för ett tag sen och äter frulle. Har inte så mycket planerat idag, vi får se vart dagen tar mig. Puss

Lär känna mig bättre

Har inte så mycket att blogga om, så kör på en sån här lär känna mig-lista. Letade bland en massa, den här får duga! Den kommer härifrån. Enjoy!
Du heter? Frida Maria Wass
Du kallas för? Har en massa olika, Freden, Fridus osv
Låt som du sörjer till när du är ledsen? Brukar inte lyssna på så mycket musik då, men Taylor Swift
Beroende av? Mitt smink, pommes och energidricka
Vad tror folk om dig? Att jag är konstig, skrattar för mycket och för ofta, har dålig humor haha jag vet inte!
Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon eller min kropp typ..
Hur imponerar man på dig? Bryr mig inte om saker man har, har gjort osv. Humor och ärlighet
Brukar du skratta för dig själv? Skoja inte, hela tiden haha
Vad står det i ditt senaste inkomna sms? ett blått, grönt, rött och gult hjärta från Irma.
Vart bor du? Södermalm i Stockholm, ska dock flytta till Värmdö om drygt två veckor
Trivs du där? Söder i mitt ♥
Har du haft sex idag? Aa du vet..
Hur svarar du i mobilen? Beroende på vem som ringer, men typ heeeeej eller hallå
Vem ringde du senast? Pappa
Vad sa den senaste du pratade med i telefon? att jag skulle ringa när bion var slut, haha
Brukar du komma i tid? I princip aldrig
Hur känner du dig nu? Trött, nyvaken..
Vanligaste färg på dina kläder? Jag vet inte, svart eller blått kanske
Vad tycker du om fötter? Euuuuuw
Vad saknar du? En pojkvän
Hade du en bra kväll igår? Ja, tack alla för den
Favoritdryck på morgonen? Oboy hehe
När brukar du oftast gå och lägga dig? Om jag är ensam så lägger jag mig tidigt, kanske elva-tolv?
Är du blyg? Beror på vem jag pratar med
Sysslar du med någon idrott? Gymmar då och då, men inget annat!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, helt klart
Har du spytt offentligt? Det tror jag inte
Vad skulle du göra om du var tjej/kille för en dag? Runka hahaha, och spela tvspel. Kissa!
Är du nöjd med ditt liv? Faktiskt är jag det
Är du bortskämd? Nej haha!
Vad gör du imorgon? AIK match tror jag
Vad är det värsta du vet? Finns väldigt mycket, falska människor som hugger en i ryggen, sprider vidare osv.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag älskar mina vänner otroligt mycket
Vad är det finaste du fått? Min iphone hehe
En speciell dag du minns? Åherre, minns så många..
Du samlar på? Frimärken!!! haha nejmen inget
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Olivia
När grät du senast? I måndags..
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Leva livet fan!
Vill du gifta dig? Jaa
Vill du ha barn? Ja, ett eller två.
Är du musikalisk? Sjunger som en åsna och kan inte spela instrument.. räknas låttexter?
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten
Bor dina föräldrar tillsammans? Nope
Har du nångång gråtit dig till sömns? Många gånger
Biter du på naglarna? Nej, har aldrig gjort det. Vidrigt!

Irmas place

Tja babes, är hemma hos irma på östermalm med irma (haha) och jonna och karin. Vi ska åka och köpa en sak till mig, visar den ikväll! Sen taggar vi till jonna och ikväll ska vi på bio. Det lutar mot Titanic i 3D men vi får se haha! Uppdaterar senare. Waooow vi är så söta

Välkommen till sverige

Godmorgon! Vädret är helt fuckat idag, tog faktiskt på mig min älskade fjällis. Pallar inteeee! Gick till min gamla skola imorse och tog en spruta mot livmoderhalscancer tror jag, tänker inte säga om det gjorde ont för att skrämmas haha. Men jag måste sluta nu, pussar!


She's the man

Har precis kollat på She's the man med min styvmorsa, min favoritfilm sen jag var typ 8 haha. Alla som inte har sett den bara MÅSTE göra det, finns ingen bättre tjejfilm. Älskar Duke (Channing Tatum) så jävla snygg! 
Aja, ska tvätta av sminket och göra mig iordning för sängen. Godnatt babes!


Snabb service

Lämnade in min iphone på lagning imorse, och min styvmorsa kom hem med den nyss! Snabb service haha. Hon köpte två nya skal till mig, glömde fota det andra men jag kan visa det någon gång! Tycker skalet är skit snyggt faktiskt! Ska kolla på film med min styvmorsa nu, pappa är inte hemma så vi har lite tjejmyyyys. Vi hörs, puss!

Todays outfit

Hola all my lovers and haters! Kom precis hem från skolan, har bytt om till mjukisar och äter lite honungsmelon och hälsofil, bästa. Lyssnar lite på gamla Gaga, poker face osv. Min älskling! Ska faktiskt gå på hennes konsert i höst, så jävla taggad! ♥ Här är dagens outfit också, vettefan vad som hände med mina ben på bilden men.. jeggings och topp från Hollister och munkis från gina! Den ser lila ut på bilden men den är rosa hehe.

Busy day

Har inte haft tid alls under dagen, bloggen fick hamna lite åt sidan. Hade iallafall en jättestor morgon, han med en massa bra saker och så. Skolan var rätt okej, luren försvann halva dagen som vanligt haha.. Var med Olivia efter skolan, vi var lite med Jonna och Irma en stund. Sen chillade vi lite hemma hos henne. Kom hem vid åtta och gick ut och powerwalkade lite i mina nya kläder! Jätteskönt, lite kallt dock. Ska sova nu och försöka dra mig upp tidigt imorgon bitti. Puss och godnatt!


Träningskläder

Ber om ursäkt för världens fulaste redigering, ingen aning om vad jag höll på med haha.. Här är det jag köpte idag på stan, lite träningskläder. Allting är från märket soc och tror det blev runt 1500. Skorna är så otroligt sköna, älskar dom! Funderade på att köpa ett par air max, men sedan hade de inte det och tralala, kanske köper det någon annan gång! Ska duscha nu, puss och kram.

ny design kanske

Har börjat tröttna på min nuvarande design, den känns så.. fyrkantig haha. Vill ha en somrig design, eller iallafall med lite roligare färger. Vad tycker ni, har ni några tips & önskemål? Skulle vara jättegulligt om ni ville dela med er med lite åsikter!

U smile

Hej alla fina! Skolan var okej, långa och tråkiga lektioner men tisdagarnas lunchraster är alltid bäääst! Vi gick till Laura och gjorde kladdkaka hehe mysigt! Var lite med en killkompis i klassen efter skolan, sen drog jag till stan och shoppade lite med min mamita. Köpte lite träningsgrejor, visar det i nästa inlägg.
Har varit och handlat också, duktig tjej! Nu sitter jag i soffan och lyssnar på Justins gamla låtar, big love! Det måste vara nåt fel på Blogg Esse för jag kan typ aldrig ladda upp bilder, måste ta från min instagram.. Suck, puss

Lunchrast

 


F U C K

Förlåt, har inte haft tid att blogga idag. Hände lite grejer på förmiddagen, polisen inblandad och så.. Vill inte gå in närmare in på det på bloggen, känns lite för personligt. Var iallafall inte i skolan efter lunch, träffade Irma och Vera i sjöstaden vid 18, vi tog massa bilder, åkte longboard, käkade, var ute, lekte med nagellack osv.. Hade jättemysigt, gjorde min dag helt klart! Har utegångsförbud den här veckan, tror jag iallafall det verkade inte helt 100. Men ni får sova så gott, så hörs vi imorgon! Puss och godnatt


Godnatt babes!

Tänkte sätta på en film och sova lite nu, skolan börjar imorgon.. skulle egentligen varit i Thailand nu, har ledighet hela veckan men. Aja, har haft ett sjukt nice påsklov så tack alla boys & girls! ♥
Imorgon ska jag även sluta äta onyttigt och träna tre gånger i veckan, ska verkligen försöka bli smal och snygg till sommaren. Ska ta hand om min kropp, både inre och yttre och bara umgås med folk som får mig att må bra. Det ska gå.

Hur gåre aslan

Var ute med Elza, Erika, Lisa och Elmer. Lalla runt lite på söder, satt på donken och så. Jag var lite höööög, som vanligt hehe. Kollar på Partaj på 5an nu, ska städa mitt rum sen. Kul kul..


Här kommer segertåget

Taggar ut babes, puss

Shit i love

Börjar bli beroende av nagellack & mina naglar. Målar om dem varje dag och kan sitta och kolla på bilder på naglar hur länge som helst haha. So far är Essie min top 1, de färgerna är helt underbara!
För att inte få slitna naglar använder jag tre små nagellack från depend:
Myrraolja, man penslar på naglarna och masserar sedan in det på naglarna och nagelbandet för att stärka naglarna. Luktar jättegott!
Baslack, utan det fastnar nagellacket på nageln när du tar bort det. Alltså, färgen försvinner inte helt från nageln med nagellacksborttagningen. Man penslar på det innan man tar på nagellacket!
Topplack, penslar man på efteråt som en finish. För att det inte ska skrapas bort lika fort, lite som ett skydd.


ska dö

Pallar inte berätta så mycket om gårkvällen, men vi var väl runt 10 pers med massa mat och dricka, musik, vattenpipa, och grejer. Det var nice iallafall, sen slaggade nästan alla här och vi gjorde lite mat typ haha. Ska ligga i sängen och dö resten av dagen, fuck vad seg jag är. Har inga bilder, så här är två på irma, karin och johanna från igår. Puss


Innelåst

Haha jag kom på att Irma har min nyckel, så jag kan inte gå ut. Fasr hon är påväg hit nu, och bättre innelåst än utelåst iallafall! När hon kommer ska jag börja fixa mig och vi får se vad vi ska göra då. Nu ska jag måla naglarna, kommer ta hur lång tid som helst att välja.. Gammal bild!

frulle

Vad är det här? snö överallt, storm i april?! Känns sådär ju.. Hade inte planerat någon utgång men det är ändå lite synd. Ikväll kommer Irma, Jonna, Karin, Rebecca, Nira, Sonia och Johanna hit (tror det var dom iallafall) på nån slags tjejmiddag. Sen sover alla här osv, kommer bli sjukt nice! Men vi hörs mer om det senare, nu ska jag kolla lite tv och käka frulle. Puss!

Tack för kvällen girls

Hej på er! Kom alldeles nyss hem, har varit med Irma, Jonna, Karin och Rebeca. Vi var ute, hemma hos Jonna, donken, hemma hos Karin och hade chillkrök typ. Ska sova nu, sliten som fan! Alla mina saker är hos Irma så jag måste hämta dem imorgon.. Har mobil & laddare så jag överlever haha. Godnatt!


Vaknar upp i sjöslagen yeah

Godmorning alla readers! Är hos Irma, kollar på Sex and The city och äter våfflor och smoothie. Vi ska börja fixa oss och åka till Nacka forum med Jonna och Karin tror jag. Bloggar senare, puss!

 


Ändrade planer

Slaggar hos irma, vi har varit ute hela dagen, minishoppat lite och bara chillat. Vi var med Jonna & Karin en stund, sen skulle dom på fotbollsmatch och då smög vi in på en bio och hade sån jääävla tur för det var den filmen vi ville se! Har svårt att komma ihåg vad den hette, Battlefield tror jag. Den var skit bra, rekommenderar för er som gillar action och typ space. Irma bröt typ av min arm, haha vi satt både och typ skrek halva filmen.. Men har haft en asnice dag iallafall, puss!

Det fungerar igen

Internet är tillbaka, kan blogga! Vaknade nyss, smsar i gruppsms med Irma, Vera och Laura haha standard.. Ska träffa Elza eller Sebbe på dagen, sen ikväll Irma (som kommer hem från nooorrland, wiho) och Jonna, sen slaggar jag hos Elza. Vi får se vad ni hittar på! Just nu hade jag iallafall tänkt att måla naglarna, kolla massa tumblrs och sen börja fixa mig. Ha en bra dag sötnosar!

No internet

Har inte haft internet under hela dagen, bara på mobilen. Bloggar när det är fixat! Har värsta blogglusten, så typiskt..


Wednesday

Godmorgon! Har precis badat, väntar på en kompis som kommer hit. Vi ska kolla filmer osv, mys! Har inte så mycket att säga.. Vi hörs under dagen! pussar


Nu: töntfilmer ❤


Lite nytt

Sprang till ringen i regnet och köpte lite saker, två behåar från Lindex och tofsar, armband och örhängen från Glitter. Lite nödvändigheter! Har matchande underkläder nu hihi. Finns inte så mycket man kan göra i det här vädret, vill inget mer än att det slutar regna och kommer sol, sommar helst av aaaallt. Sitter och lyssnar på musik just nu, har upptäckt att jag kan hela Super Bass, rappen också. Haha stolt! Ska se om det finns nån rolig ute nu, vi hörs senare puss!

Kärlek vid sista ögonkastet


Godmorgon bloggläsare!

Vaknade nyss, sitter och äter lite bullar och mjölk och försöker vakna till lite. Somnade innan jag han göra dream outfit, gör det idag istället! Ska inte göra så mycket på förmiddagen, inte vad jag vet iallafall. Men vi hörs med dagens planer osv lite senare, ha en bra dag alla fina! Gammal morgonbild, skit ful..

Eriksdals

Shoo, var på eriksdals med Bella, Aleks, Isaaq, Johannes, Wille, marre, och en till. Hade skit kul, tack för dagen alla! Kom hem vid 6-7 och har ätit trerätters middag med familjen. Är galet trött, vet inte om jag ska gå ut ikväll eller kolla filmer osv ensam haha.. Vi hörs senare, tänkte lägga ut en dream outfit sen. Puss!


9 april

Godmorgon på er! Har vaknat för en liten stund sen, sitter och äter lite frukost och chillar lite. Satt och messade till tre inatt, vaknade ändå vid typ 10? Haha, något fel på mina sovvanor..
Ska hem till mami idag, hon kommer och hämtar upp oss om typ en timme även fast vi bor ett kvarter från varandra. Hon har dock köpt ett hus i Värmdö (fick reda på det för någon dag sen, har inte haft tid att berätta) och är och skriver kontraktet just nu. Fast det ligger också skit nära där pappa har köpt hus så det blir inte sån stor skillnad. Kommer gå kvar i Åsö för jag kommer aldrig släppa södermalm, får bo hos olivia varje helg haha. Aja, ser inte så mycket fram emot det faktiskt, men det finns inget jag kan göra. Ska sluta babbla nu, haha en bild från igår.

bitch

Kom hem för en stund sen, var ute med Elza. Allting är helt fuckat nu, pass på allt och alla verkligen. Ska lägga mig och smsa lite, hoppas det blir bättre imorgon. Godnatt älsklingar

älzzzaaeeh

Har precis kommit hem, har bussluffat lite med Elza. ska bara käka och sen ut igen, vet inte vad vi ska göra men det blir säkert nice! Och hennes mamma, lillebrorsa och hon ska åka till Frankrike (Paris) om typ 2 veckor och jag kanske ska följa med, wiiiie hype! Har typ fått ok av mamma, pappa ska kolla priser & Elzas mamma måste säga ja också men jag hoppas verkligen! Skulle bli så gaaaalet kul! ♥
Bild från imorse, cute haha

Bikinis, beslutsångest!

Det kanske är lite mycket sånt här nu.. men jag måste ändå fråga er vilken av dessa bikinis som är snyggast. I sommar vill jag verkligen ha någon av de här, börjar typ gråta för att de är så fina åååh. Den första och sista kommer från Gilly Hicks och den i mitten från Hollister.
Jag tror fan jag kör på den blommiga.. tänk att ha den och solbränd, smal kropp och blondt långt hår.. Jag ska ha den. Over and out.

Just nu.. tar hand om mig själv

Goodmorning sunshines! Börjar dagen med en liten ta hand om mig själv-stund. Ansikts- och kroppskrämer, nagelvård osv. Jätteskönt! Behöver dock köpa lite mer saker till huden och kroppen, är rätt tomt där..
Igårkväll var jag ute med Olivia & hennes styvfarsas barn. Vi körde lite fotboll och lalla runt på söder bara, kom hem rätt tidigt och kollade på film med papi. chillkväll! Puss

to die for

Här är en liten lista på parfymer jag vill ha just nu. Dreeeeglar, alla tre luktar helt underbart och flaskorna är så söta. Funderar på att köpa någon av dem när jag mera cash, fast jag har redan massor som jag inte ens använder.. min absoluta favorit är min Viva La Juicy, och den är nästan full fortfarande. Tycker ni om dessa parfymer? pussar
Från vänster: Daisy från Marc Jacobs, Rockin' Rio från Escada och Heat från Beyoncé.

lite svar på kommentarer

Fråga: "vart i Härjedalen var ni?"
Svar: Jag tror att det hette Lillhärdal, en liten by med typ en affär..

Fråga: "Älskar PLL vart kollar du någonstans?"
Svar: Jag älskar det också, heeelt fast haha. Antingen så laddar jag ner från piratebay och kollar med VLC media player eller kollar på swefilmer.com.
Kram!


Glad påsk på er!

Har kommit hem nu, sitter och äter lite påskgodis från mina påskägg och lyssnar på musik bara. Har sovit i typ fyra timmar inatt, somnade runt 6 och vaknade jättepigg runt 10. Köpte lite 'presenter' på vägen hem, som cupcakes, choklad och blommor till mami & papi. Brukar inte göra sån big deal av påsken, har aldrig riktigt brytt mig om vad det handlar om..
Har inte planerat någonting för ikväll, men det blir väl att dra ut och träffa någon/några, om jag inte måste va hemma och äta påskmiddag? Haha, vi hörs senare, glad påsk babes!

04:27

Hej alla, slaggar hos olivia ikväll. FF, wiho. Sebbe kom hit vid tolv och gick för en halvtimme sen typ, han kommer hit igen sen tror jag. Chillar i sovrummet at the moment, puss!


Myser med bästavän


Haircut

Hola amigos! Är i skrapan med Elza nu, har precis klippt mig. Tog bara topparna, men det var typ mer än 2 centimeter för det var så sjukt slitet. Egentligen skulle hon ta 5 men jag vägrade hehe. Men nu är det supermjukt, ska tagga vidare. Pussar

JALLA TJALLA BALLA

Ska möta Elza och fixa håret någonstans. Måste iallafall klippa det, sen får vi se om jag ska färga osv. Har bara fått en 500-lapp hehe. Måste börja fixa mig, ska möta henne om mindre än en timme! Vi hörs senare, lägger upp en bild på resultatet under dagen. Ha en bra dag alla! Bild från imorse ↓

Igår & idag

Godmorgon readers! Vaknade för en stund sen och har duschat och gjort fattiga riddare. Första gången jag gör egen mat typ, stolt! Ska träffa olivia idag tror jag, har inte så mycket planerat. Kan berätta lite om igårkväll.. satt ju barnvakt i lite mindre än en timme, sen gick jag till zinken och chillade där ett tag med Jonna, Olivia och Judith och Bella. Sen gick jag hem och sov i två timmar, haha ingen aning om varför. Vid typ 18 mötte jag upp Elza, vi åt middag hos henne och tagga ut till medis med lite cider. Sen började några snacka med oss, kommer inte ihåg namnen men typ Elsa, Christoffer, Robin, Filip, Mathilda, Leonie, Lovisa osv, haha nice. Vid nio gick vi till Elzas kompisar Saga, Alice & Alva och hade kul hos henne. Kom hem rätt tidigt, typ elva och somnade direkt. Aja, det var min kväll! Puss

PÅSKLOV BITCHES

ÄNTLIGEN PÅSKLOV! åååh, älskar livet! Måste tyvärr sitta barnvakt i en timme, ska vara där nu så jag måste skynda som fan. Efteråt ska jag dra till zinken med Jonna, Olivia och Judith. Bloggar när jag kommer hem, pussar till er

4 april

Aloha! Har inte hunnit blogga idag, har varit med Jonna och Irma hela dagen och elias lite också. Har kollat på jonnas fotbollsträning, varit i björnsan osv. Har varit på zinken första gången för i år också, ääääälskar zinken. ❤ ska sova nu, jag är så sjukt trött.. Aja, vi hörs imorgon!


Spring

Köpte lite nya smycken och nagellack på lunchrasten idag, är nöjd med alla hihi. Det mintgröna från IsaDora heter Marzipan och den rosa Dolce Vita. De andra är ett grönt och ett toplack från Depend. Fjäderringen och armbandet är från Glitter, och örhängena från JC. Kommer använda de här färgerna hela tiden i vår & sommar, gillar ni dom?

today

Hejhej! Hur mår ni, bloggläsare? Jag mår rätt dåligt, har skit ont i magen.. Har iallafall varit med Vera efter skolan, vi bakade bullar, lite mysigt med massa mjölkrig & grejer. Sen kastade vi ut gröt och mjöl på folk på gatan? Haha hade så jävla roligt, loveu. Gick och tränade efteråt, har planerat att träna varje tisdag, torsdag och söndag. Får se om jag klarar det.. körde mest på löpbandet, lite rodd och sen hade jag precis börjat på cross trainer men då fick jag som sagt ont i magen så det kändes bäst att avsluta. Har fått en spricka i hörnet på luren också, åherre.. vill typ gråta. Om någon känner till ett billigt ställe man kan laga på så uppskattar jag verkligen om ni säger till!
Det var min dag typ, puss!

On my way to school

Lyssnar på Justins nya, är helt besatt. Big love!

 


shoo

Hej alla! Har hämtat mina saker från mami till papi nu, har skit ont i axeln haha, bär på en överfull IKEA-kasse. Har snackat i luren med Irma ett tag, vi planerar en resa i sommar tillsammans med Vera. Vi ska antagligen åka till Barcelona, wiho! ❤ men iallafall, ska sova nu, puss och godnatt. Bjuder på världens fulaste bild, hehe


Bilder från Härjedalen

Alla bilder är fotade & redigerade av mig, man får inte kopiera. Låterna bilderna tala för sig själva, eller vad man säger.

Läsarfråga

"   H u r   l å n g   ä r   d u   ?   K r a m   "
Svar: Jag är 1.60 lång, tror jag iallafall. Har inte mätt mig på typ ett år och då var jag 1.57. Vill bli 1.75 men det kommer säkert aldrig hända.. Kram

IM BACK BITCHES

wiho, nu är jag hemma igen! Har haft en jättemysig helg, har typ dött av garv tusen gånger. Älskar dig olivia!
Alla bilder kom upp senare ikväll, är hemma hos olivia nu men ska dra mig hemåt snart. Har lovat att städa rummet, åh skjut mig. Och förlåt att jag inte bloggade alls uppe i norrland, men hade endast internet på mobilen och det är skit jobbigt att blogga därifrån hehe. Vi har mest kollat på massa Pretty Little Liars, påriktigt är beroende nu. Började kolla för en vecka sen, är på avsnitt 18 på säsong 1 nu. Men vi hörs sen, puss på er!
Arkivbild, datorn är keff

RSS 2.0