Precis vaknat

Godmorgon! Kan inte sova mer, sängen är så jäävla hård haha. Olivia och jag låg och kollade massa serier och filmer inatt, så båda är helt döda. 'gästerna' kommer idag så vi kanske måste upp snart ändå. Tänkte iallafall gå ut och fota lite ikväll, kan visa om de blir bra. Puss!


Sittin in the caaar


Packa inför imorgon..

Tänkte berätta för er att jag ska åka till min morfar i Härjedalen (norrland) och fira att han fyller 80, hade egentligen inget val och det är bara i två dagar typ. Har inte träffat han i år heller.. Men Olivia följer med upp, kommer bli så jävla kul! Det är fan första gånger vi åker nånstans tillsammans, vi har bombat med filmer och redan planerat massa saker vi ska göra där uppe. Åh, taggad! Det är inte helt säkert jag har internet däruppe, men jag ska försöka så gott det går att mobilblogga (kanske via datorn, den ska med iallafall så jag kan spela sims på vägen, hahaha) några gånger om dagen! Har glömt bort helt hur det ser ut där, har inte varit där på ååår.. google bild ↓

PLL

Hej alla! Jag, judith och olivia var med varandra ett tag innan de skulle dra och fixa grejer. Vi kollade på lite Pretty Little Liars, och nu sitter jag med laura och irma i ett gruppsms och skickar sms som A, hihi läskigt.. Ska kolla på lite mer avsnitt nu, pussar

Trött brud

Nu ska jag gå och tvätta av sminket och göra mig iordning för sängen. Har gjort mycket idag, haha känner mig så sliten! Imorgon har jag ingenting planerat efter skolan, får hitta på någonting de blir säkert nice! Puss och godnatt

The Studio

Hej på er sötnosar! Har inte hunnit blogga under dagen, gick tidigare från skolan idag. Slutade egentligen halv fyra och gick lite innan två, love life! Gick hem, hämtade kläder och mötte sen upp Julia & Olivia (styvmorsa och hennes syrra). Vi hade bokat någon modell för en dag-sak på The Studio sen i julas. Hade helt andra förväntningar, trodde jag skulle få ha grön ögonskugga till ögonbrynen och ta bilder mot en glasruta haha. Som tur var det inte så! Bilderna kostade 600 spänn styck så jag köpte bara en, ska visa upp den när den är framkallad. Fick även en goodiebag med smink i, men det funkar inte att ladda upp bilder just nu så jag visar det senare. Blogg Esse laggar dase just nu.. Aja vi hörs senare, pussar!


Blogg Esse laggar

bloggar när det är fixat, puss

So baby kiss me thru the phone

Hej på er! Idag har vi haft matteprov, streeeess men jag tror det gick rätt bra, hoppas det iallafall. Sen var jag, Irma o Vera ute efter det, kom hem för typ en timme sen. Har haft sjukt kul, har säkert aldrig skrattat så mycket hahaha! Två bilder från idag i någon klätterställning.. sho katter


Cosmopolitan

Har varit och ätit våfflor hos mammas kille, storhandlat och nu sitter jag o & läser Cosmo och äter naturchips. Svamp och peppar, skit goda! Vi hör imorgon, puss och godnatt ❤


LACE

Satt och kollade lite på ginatricots hemsida och blev sugen på att göra ett collage med spets. Jag tycker det är sjukt snyggt, har både den svarta tröjan från H&M och bandeau'sen från ginatricot fast i andra färger. Det vita linnet är från Bikbok och toppen från ginatricot.
Vad tycker ni om det?

Svar på kommentarer

Brukar inte svara på kommentarer så ofta, glömmer bort det helt enkelt. Men jag ska försöka göra det oftare, vet själv att det är skit jobbigt att inte få svar på saker man undrar!
Fråga: "hur faaaan gick du ner så mycket? hihi hjälp" "Oj, kan du berätta hur du gick ner så mycket? Skulle GÄRNA vilja väga lika mycket som du, super fint" "Fett mycket du har gått ner! Hur?"
Svar: Satte ihop frågorna eftersom alla har samma svar.. Först vill jag bara säga tack för komplimangen hehe. Blir jätteglad! Och jag vill inte säga direkt hur jag gjorde, för jag mådde så sjukt dåligt under den tiden. Grät jätteofta, mådde dåligt och jämförde mig med alla andra osv, vill inte att andra ska må så! Det bästa sättet att gå ner i vikt på är att träna men inte för mycket, musklerna måste vila. Och äta rätt, alltså man ska verkligen inte sluta äta utan bara ändra sina matvanor. Dra ner på godis och ät mycket nyttigt, kolla gärna på förpackningar och sånt för att se om det verkligen är nyttigt eller om det bara ser ut som det. Fast sen är man helt olika från person till person, jag äter tex sjukt mycket godis och det kanske syns på morgonen efteråt men försvinner helt under dagen. Shit, vilken bibel haha..

Fråga: vart har du köpt dina jeans som du har på bilden högst upp (headern) ? svara gärna btw.älskar din blogg
Svar: Jeansen är köpta på ginatricot, modellen heter 'Kristen zip jeans' och kostar 499 kronor! De är supersköna.


Dagens outfit

Tja babes! Försov mig imorse och glömde kläder till idrotten så jag skulle gå en promenad.. passar på att blogga istället. Har på mig tröjan jag köpte igår, ni hittar den på H&M för 149 kronor. Finns även i vitt, rosa och grönt. Jeansen kommer från ginatricot, modellen Kristen. Har ett annat par av den modellen också, min favorit hihi. Nu måste jag gå tillbaka till skolan, slutar halv tre och då ska jag åka till mammas kille och äta våfflor. Puss!

natti natti ultra gay olivia

Tumblr_ld2z8wmhkq1qza3tao1_500_large


SOMMARTID

Dagens outfit: jeans från ginatricot, tubtopp från H&M, spetslinne från Hollister
Hej på er alla! Idag har jag varit med Carro, vi åkte först till farsta och kollade på när en kille körde fotboll,
chillade lite i Farsta centrum och så. Köpte en tröja, kanske har på mig den imorgon så ni får se. Köpte även lite mer småsaker. Har haft en mysig dag iallafall, hihi puss!

Hittade mina gamla mjukisar

Har bara chillat hemma ikväll, förstår inte hur jag kan vara såhär trött.. Aja, det blir bättre. Imorgon ska jag och carro åka och kolla på nån killes fotbollsmatch, men vi hörs imorgon bitti! Puss och godnatt alla fina bloggläsare ♥

Visste ni att..

Jag är född 1999, men går i sjuan

Jag äter hela tiden
Jag har gått ner från 56 kilo till 43-44

Förut älskade jag Green Day och Avril Lavigne, hehe tönt
Båda mina föräldrar är poliser

Jag är sjukt dålig på att komma i tid och göra läxor i skolan
Måste smsa Irma för att be henne komma på fakta om mig..

Jag hatar att min rumpa har blivit mindre
Har sjukt lätt för att lära mig låttexter

Jag ska flytta till Värmdö 14 maj
Jag vill ha en pojkvän


Stan med Elza

Hej alla! Bloggen får lida lite under helgerna, men jag försöker ändå! Men iallafall, jag och elza slaggade, sen gick vi hem och fixade oss & möttes igen för att åka till tc. Fick med mig en bh och en liten parfym, lite smått och enkelt bara. Sen har vi varit ute med Harald i typ en timme, elza skulle på familjemiddag så jag drog hem. Puss!
Bjuder som fan på bilden, hehe från idag i söderhallarna med Harald och Elza.

Elza slaggar här

Var ute med elza, ninni, tilda och elmer (ruben). Nu slaggar elza hos mig, kollar på film med tjooockismat. Puss och godnatt

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3310880/images/2012/pic_195242657.jpg" class="image">


23 mars 2012

Jacka från Jofama by Kenza, linne från Hollister, jeans från Bikbok och converse.
IT'S FRIDAY! Skoldagen var rätt chill, kom hem för några timmar sen och har inte gjort något alls.. ska träffa carro om 20 minuter men hon har inte hört av sig än. Annars har jag inte så mycket planer för ikväll, drar väl ut och träffar några o så. Ha en bra fredag alla!

Gratis glass hihi


Svar på tal

Svar: För det första vill jag bara säga att jag betalar med egna pengar, jag är inte bortskämd nånstans. Fast du som inte känner mig vet säkert bäst.. Sen har jag kläder från alla möjliga butiker, Hollister är en av de och jag förstår inte hur du kan bli så upprörd över vartifrån mina kläder kommer ifrån? Det är väl också en 'normal butik' för den delen, och jag skäms absolut inte för mina kläder & märket. Hoppas du fick svar, puss! :)

Förlåt för dålig uppdatering..

har inte haft tid att blogga, ska egentligen inte behöva be om ursäkt, det är min blogg? Men jag älskar att blogga hihi. Ska bli bättre, stanna kvar!

Igår var jag ute med Jonna & Irma, vi gick mest runt på södermalm, snackade massor också så. Sen när Jonna skulle på träning åkte vi båt över till sjöstaden och drack chai hemma hos irma, sen åkte jag tillbaka vid halv tio eller något. Det var myyyysigt, fick skit ont i fötterna dock..
Och idag var jag med Vera, vi shoppade i centralen. Köpte två linnen på Hollister, love them! Det är så varmt o skönt ute nu så jag kände att jag behövde lite nya sommarplagg! Puss

Pluggar spanska


FIESTA

Panetoz - Dansa Pausa



converse

Här är två bilder på mina nya converse (nähä?), köpte dem på intersport för 700 kronor. Nya converse är ju ett måste på våren! Kunde inte gå runt i mina gamla längre, sidan på skon var helt uppriven och ni ser ju själva hur gråa de är fast det syns mer i verkligheten hehe. De är lite för stora men jag pallade inte lämna tillbaka de. Big like!

Stannar hemma idag också

Godmorgon! Kändes bäst att stanna hemma idag också, inte helt frisk än. Somnade inte förrän tre igår och vaknade inte av alarmet imorse heller så det är lika bra.. ska ta en till tablett och så, vill vara frisk till ikväll!
Vill inte visa hur jag ser ut just nu, helt hemsk haha.. we♥it bild.
Tumblr_l5ch5dxqj11qag73jo1_500_large

För sista gången nu, lovar..

Kände mig tvungen att göra en ny header igen, haha jag blir verkligen aldrig nöjd. Jag ska försöka ha kvar den här ett tag, iallafall till april! Testade lite brushes som legat på datorn i en evighet, men vad tycker ni om designen då? Hiss eller diss? Puss och godnatt 

Casual

» Jeans från Tiger of Sweden, stickad tröja från Monki, skor från Jeffrey Campbell, väska från Marc by Marc Jacobs. «
Har inte gjort dream outfit på ett tag, blev lite sugen på det när jag kollade på internetshopping. Tröjan är så mycket snyggare i verkligheten, har kollat på den hur många gånger som helst men aldrig blivit av att jag köpt den. Väskan har min styvmorsa, älskar den! Skulle inte det här vara en snygg våroutfit? Jag gillar den stort!

My love ❤

Sprang ner till konsum med syster och köpte lite middag och choklad. Mysigt! Stannar kvar här inatt och ska fira syrran som fyller 20 bast imorgon och då är det partey som gäller, wiho!
Men ikväll tar jag det bara lugnt, kollar filmer och dricker massa varmt.. Pussar


Gick hem från skolan..

Gick hem från skolan, kände mig febrig och illamående så det var nog det bästa. Har tagit en ipren och nu ligger jag i badet och dricker varm oboy ur världens största mugg. Ska kolla lite TV-serier & sova hela eftermiddagen, gud så skönt.

Monday morning

Hej alla! Det är måndag idag, känner mig halvdöd fortfarande. Vi ska ha svenska nu, dags att sova? Aja, bloggar mer när jag kommer hem, puss! Bild från igår kväll.


amen gul...

Olivia slaggar här, vi har en 'perfect weekend' (How i met your mother-fans fattar) och hon ska hjälpa mig att städa mitt rum. Madrassen + resten av rummet ligger på golvet och vi ramlar ner hela tiden.. Okej, hejdå vi är hype. aj. Puss bjuder på bilden och olivias hemliga ansikte. HAHAHAHAHAHa

Godmorgon världen

Hej på er! Ligger i min säng nu, Olivia är min bitch och gör allt jag ber henne. Vädret är jätteskönt idag, vi har
öppnat fönstrena helt och dunkar musik, nice! Snart ska vi dra ut, har på mig mina nya converse idag. Ha en bra dag sötnosar!
Sliten brud hära ↓

Dålig uppdatering

Hej alla, har lagt undan bloggen idag.. Det är helg liksom! Men vi drog iallafall ut vid tre typ, köpte nya converse (bilder sen) och träffade Alex och var mest hemma hos han. Nu är vi hemma hos olivia, slaggar här och nu ska vi laga mat eller något, har inte ätit på hela dagen.. Hihi, puss och godnatt!

Mästerkockarna

Godmorgon bloggläsare! Jag & Olivia hade skit kul igår, spelade in videos, neger & president, massa fettomat och massa mer! Var även ute och träffade Elza och Tilda. Nu på morgonen har vi gjort pannkakor och typ dunkat musik. Chill! Senare skulle vi träffa Alex men vi vet inte, vi ska iallafall tagga ut snart. Puss! Har inga snygga bilder från gårkvällen, så det får bli en på pannkakor haha nice.

It's friiiiidaaaay

Tja babes! De tre bilderna över förklarar min dag såhär långt, jag och Olivia är hemma hos mig nu och är cphungriga så vi ska kirra käk. Hon sitter i köket och väntar på mig, måste springa dit nu hihi. FREEEDAG!

Good night sleep tight

Tänkte gå och lägga mig nu, måste vakna upp tidigare och duscha imorgon bitti & platta håret. Ska kolla nån film också, haha ni som har slaggat hos/med mig vet att jag somnar efter 5 sek då.. Så godnatt på er bloggläsare, vi hörs imorgon! ♥

Chilldag?

Hej alla! Gick hem direkt efter skolan och har inte gjort någonting sen dess, påriktigt har varit så gaaalet skönt. Bara kollat massa TV-serier, lyssnat på musik och kollat en massa tumblr's. Nu ska jag göra iordning lite chaité & fruktsallad ochkolla på senaste avsnittet av Elsas Värld, sååå spännande! Hoppas ni haft en bra dag, puss o kram.
Gammal bild

I will make it.


Ny header igen, hehe

Tyckte den förra var ganska tråkig + bilden var ful, så jag gjorde lite småändringar men det är fortfarande samma stil. Måste byta ut bilden i menyn också, har samma tröja på mig haha. :S
Vilken tycker ni bäst om, den här eller den förra? Kul att veta!

Blue eyes never lies


Osminkad snabela skolan


Idolbild

Fick en idolbild av en tjej jag gjorde design till. Blir jätteglad av det, verkligen! :') Ifall ni också vill skicka idolbild, skicka ett mejl till [email protected] (kontakt i menyn). Pussar!

Träffat älsklingen ♥

Tja babes! Drog ut vid fem nånstans och träffade Olivia älsklingen, judith hade utegångsförbud så hon kunde inte följa. Men det var huuur kul som helst, känslan när man träffar sin bästavän som varit borta i mer än 2 veckor! :love: Vi satt & snackade, åt på taco bar och massa sånt. Ni vet, man har tusen saker att berätta haha. På fredag slaggar vi, kommer bli skit kul!
Nu har jag sminkat av mig, bytt om till mjukisar och så. Tänkte köra på osminkat i skolan imorgon, vi får se hur det går hihi. Ska göra té nu och sätta på en film, kärlek

Resultat

Det blev inte så stor skillnad.. men det är lite mer guldiga toner i det och lite ljusare (hoppas jag?). Ska dra till frisören och fixa det nån gång, så att det blir så blondt som jag vill ha det. Nu måste jag börja fixa mig, ska träffa Olivia! Pussar

Sova gaaaalet

Hej sötnosar! Sitter i med hårfärgen nu och tänkte blogga lite. Har sovit bort hela eftermiddagen typ, somnade direkt när jag kom hem och vaknade vid 7-8.. trött tjej? Men gick ut lite senare ändå, pallar inte vara inomhus hela kvällen liksom hehe. Så jag har inte så mycket att säga.. måste skölja ur hårfärgen nu, kommer visa upp resultat imorgon bitti. Puss och godnatt!

Outfit

| Tröja H&M | Jeggings Hollister |
Basic som fan, fick stress på morgonen men rätt skönt ändå. Funderar på att skippa jackan imorgon, herre vad skönt väder det är! Vill bara springa runt utomhus hela tiden känns det som, underbart!
Vad tycker ni?

BITCH IM GOING BLONDE!


Låt hatarna hata, låt snackarna snacka, luta dig bara tillbaka och skratta.


Ansiktsmask


Vilket fuckface, haha bjuder stort!
Kom hem för lite mer än en timme sen, jag och Elza gick runt på söder i säkert varenda mataffär haha.. Men det var kul, snackade lite o så. Var tvungen att städa rummet, ska bara dammsuga. Passade på att använda ansiktsmask & bodyscrub. Ansiktskrämen var en av HM's 'egna' och skulle innehöll aloe vera och var djuprengörande och rensade porer. Doften var verkligen äcklig, men jag tror den fungerar rätt bra!

Monday, I hate you

Hejhej, måndag idag.. Lite segt som vanligt, men skolan var rätt nice och efteråt träffade jag Bella. Vi käkade massa mat hos mig, sen drog vi till lilje och jag fick med mig en mascara hem. Ska visa en före- och efterbild på sen senare och se om den funkar bra. Det var mysigt iallafall, bara glida runt lite.. :)  Men nu måste jag yallaaaa ut, ska träffa Elza. Vi hörs!
Bella idag, haha bildbrist ↓

@ lilje med Bella


Euphoria

Igår (antar att de flesta redan vet det) var det final i Melodifestivalen, har inte brytt mig om att se ett enda "avsnitt" men har hört Loreen's låt "Euphoria" på radion osv, tycker den är sjukt bra för att vara svenska melodifestivalen. Så jag höll ju mest på henne, sen var de ju nice att hon vann! Har ingen aning om när den stora saken är, men det lär man ju märka. Okej intressant att skriva om melodifestivalen haha.. men ändå, vad tycker ni om hennes låt? den är redan 1a på spotify!

I swear to ya, this is not a drive by

Aloha! Jag kom för en timme sen ungefär, jag och irma åkte till Zinken och träffade Viktor o någon till som jag inte kommer ihåg namnet på hehe. Sen nu ikväll har jag bara tänkt ha en myskväll och ta hand om mig själv lite. Duscha tvätta håret, ansiktsmask, måla naglarna och sånt som behövs ibland! Tjejgrejer, ni vet..
Ska även hinna med att göra design till en gullig bloggläsare, ska börja på den strax. Så det är min kväll iallafall, hoppas ni har haft en bra helg. Min har varit grym, tack alla tjejer och killar! ♥
Det går ej att ladda upp bilder just nu, ååh



Jaws 2

Hej på er! Jag och irma vaknade för en liten stund sen, har ätit frulle och kollat på Top model Sverige. Nu är det movietime, Jaws 2 haha! de blir mysigt. Har inget särskilt planerat under dagen, men AAAH nu kommer det hajar hejdå!


Fast ni är så små o söta

Shoobadooba, jag är heeeelt hype så det här inlägget kommer bli lite sär hihi. Jag mötte somsagt upp irma, vi åt på en kinarestaurang i Luma och sen gick vi till henne i spöregnet, hämtade saker och sen var vi hemma hos mig och kollade melodifestivalen (hahahaha) sen åkte vi t Kärrtorp för vi skulle möta upp Elias & Léon men de blev inte så så vi åkte tillbaka till Skanstull och luffa lite och nu är vi hemma och ska baka hehe. HYYYYPE

Utgång på ingång

Måste yalla som fan, irma är lack hihi. Vi ska ut och äta och sen lalla runt lite i Sjöstaden, träffa några och så. Har precis sminkat klart mig, kan lägga ut en facelook eller något senare. Pussar till er

Nu: träning

Fick träna ensam för Irma skulle på signering av Ulrik Munter, pallade inte fråga runt om folk ville följa med så kag kör ensam. Börjar med lite cross training, sommaren 2012 HERE WE GO!


Dream outfit

Började på detta collage igår men gjorde klart de nu, tycker det skulle vara en skit snygg våroutfit! Papi är i tyskland och ska antagligen köpa såna converse till mig, mina är verkligen gråa nu och börjar gå sönder. Det andra är lite basic saker bara, alltid bra att ha! Gillade ni det?

EMMA

Godmorgon, sovit gott? Emma kom hit lite senare igårkväll, satt o väntade utanför Södra i nästan en timme.. Men vi vart hemma rätt tidigt, sen åt vi massa chips & kollade film men båda somnade hihi. Hon ska hem vid fyra idag och då ska jag träna med irma tror jag, tagga! :)
Men vi får höras senare, förlåt för den dåliga updaten igår.. hade inte tid! Puss
Bjuder på en skitig morgonbild

Outfit

Hoodie från Victoria's Secret PINK, tubtopp under från H&M och Perfect Jeans från ginatricot.
Hej alla! Har känt mig seg och trött hela dagen så jag tog en liten powernap direkt när jag kom hem. Om ca två timmar kommer Emma hit, hon slaggar här & det kommer bli gryyymt kul hoppas jag! Vi har planerat att vara ut ikväll men min mormor är här och är 'barnvakt' när mamma är borta.. (inte åt mig men min lillasyrra) Så man vet aldrig om hon kommer tvinga oss att stanna hemma haha. Aja, det löser sig! Puss sötnosar!

Godnattinlägg

Nu ligger jag i sängen, har spelat Neger & president (jag är inte rasse, hehe) och druckit energidryck. Så sjukt nice att ha en storasyster som fyller 20 bast weho! Men ja, vi hörs imorgon bitti tror jag. Godnatt!


080312

Tja babes! Som jag skrev tidigare så åkte jag och Irma och tågluffade. Först var vi i lilje och sen åkte vi till Ropsten, sen till Norsborg och sen till slussen. Vi var helt ensamma på vagnen och då hoppade vi på säterna o allt haha, älskar dig Irma. :love:
Jag kom hem och var med Aleks, Malin och Jesper som jag inte träffat på skiiit länge, så det var kul! Längtar tills imorgon, då är det freeeeedag och Emma slaggar hos mig. nice! Nu kollar vi på Once upon a time, bloggar mer sen puss!

Tågluffar med irma


Starships, were ment to fly

Nicki Minaj - Starships • Godnatt bloggen och alla bloggläsare, ska göra mig i ordning för sängen nu och försöka gå upp tidigt imorgon. Min lillasyster fyllde år idag och jag pallade inte ens gå upp och säga grattis.. Men sov så gott alla så hörs vi imorgon!

Dagens haff

Körde på en dagens haff idag, tycker ni jag borde göra det oftare? Här är då dagens kille & tjej (slumpade), kontakta dem på facebook!
Dagens kille: Saman Goshtasebi, en tolvårig kille som letar efter en tjej som är snäll vacker och har bra humor!
Dagens tjej: Emilia Flink, en 99a som söker en icke-svensk och helst äldre kille. 

Om dagen

Judith kom hit vid elva kanske, vi åt massa godis och kollade på Elsas värld. Ett av de roligaste och bästa som går just nu, rekommenderar det till alla läsare! Men iallafall, halv ett drog jag till skolan och hade utvecklingssamtal o det gick väl rätt bra antar jag, hade faktiskt mycket bättre omdömen än jag trodde!
Vi chillade hos mig till typ sex och sen gick vi till Ringen för jag skulle köpa lite everyday needs (strumpor, bronzing puder, ansiktsmask, hårborste) och sen skulle jag gå och träna men jag hade glömt både hörlurar och vattenflaska så jag åt sushi med judith istället. Första gången hehe, det var väl sådär. :s Pussar

Wear PINK


Elsas värld med judith


Hemstudiedag

Godmorning sunshines! Hemstudiedag idag, har lite uppgifter som måste göras. Vid halv ett ska jag ha utvecklingsamtal, ser inte fram emot det alls. Men på kvällen ska jag och Irma träna, wiho! Det ska bli kul, måste verkligen skaffa mig snygga träningskläder & bli motiverad till att träna oftare. Nu ska jag äta någonting och försöka vakna till. Puss!

Godnatt bloggen & bloggläsare

Hej på er! Tänkte bara skriva ett litet inlägg innan jag går till sängen. Idag har jag iallafall varit i skolan, efter de drog jag, Irma och Vera till NK & PK (haha) och kollade i lite butiker, testade bland annat en snygg jacka från Barbour. Glömde min väska inne på Mathilde, stress! Men jag hittade den sen iallafall. Väskan är från G by Guess, kan visa upp den när jag har tid!
Nu ska jag sova, imorgon har vi typ 'hemstudiedag' så jag kan ta lååång sovmorgon hihi. Puss & godnatt!

Classy outfit


Nu: duschen


Ny header!

Fixade en ny header lite fort nu, den gamla vart suddig av någon konstig anledning. :s  Men jag tycker ändå om den här mer, lite enkel utan alla penslar och glitter och ändrade även lite i rubriken och typsnittet i inläggen. Håller ni med mig? Kom ihåg att trycka på f5 om ni inte ser!
Nu ska jag gå till säng, trött som fan.. Men sov så gott alla mina älskade bloggläsare! :') (Fast ni borde verkligen kommentera mer, vad hände haha?)

Draw Something

Draw Something heter det senaste spelet som jag blivit beroende av, brukar ha svårt för att fastna för spel men det här spelar jag verkligen hela tiden. Ganska irriterande faktiskt, haha.. Men iallafall, appen finns att ladda ner både gratis och för 7,00 kr! Det går väl ut på att man ska rita någonting mot någon annan som sen ska gissa vad det föreställer. Sen får man poäng o tjalala, ladda ner det bara! Bjuder på två av mina fina teckningar, hehe ↓

När man har tråkigt..

Hej alla! Kom hem nyss och dricker oboy och äter en toast. Provade vår nya 'smörgåsgrill'. Intressant haha.. Senare ska jag dra mig & alla saker över till papi, sen får vi se om jag drar ut och träffar någon eller så.
Hade tråkigt och satt o fotade maten? Redigerade i Pixlromatic (jättebra app, kan göra ett inlägg med tips på appar senare) och rundade kanterna i Frametastic. Hihi, puss!


Dagens outfit

Läraren sitter och läser nån japansk saga nu (?) så jag passar på att blogga. Här är dagens outfit iallafall, jag har på mig min skinnjacka från Jofama by Kenza, linne från BikBok och jeggings från Hollister. Abercrombie-påsen är endast gympaväska haha. Puss bloggläsare!


Jag svär

Kom på att det är skola imorgon, åh helvete vad otaggad. Vill vara med Olivia i thailand nuuuu, saknar henne såå jävla mycket! Ska möta upp Irma imorgon bitti, men ska försöka hinna med ett morgoninlägg med outfit innan jag drar.
Favoritlåten just nu, ryser av rösten.. åherre

Hemma igen ♥

Nu är vi äntligen hemma igen, har fräschat upp mig med en dusch och tvättat håret, smörjt in mig med massa krämer och ska snart gå och lägga mig. Någon som vet om man blir av med träningsvärk genom att sova? hihi.
Jag har en massa idéer till blogginlägg nu, får alltid det när jag inte har photoshop! Men imorgon kommer roligare inlägg, lovar! Pallar inte föra över bilder från luren nu, gör de imorn istället.. Puss och godnatt!
Bild från fredags!

Sista dagen i backen

Godmorgon babes! Idag är sista dagen i backen, åker hem ieftermiddag. Skööönt! Har fet träningsvärk o ett blåmärke på benet som ser skit skarrigt ut, så jag vill bara hem och sova hihi.
Kunde inte blogga så mycket igår, hade inte tid och det finns inte mycket att blogga om.. Men det blir bättre när jag kommer hem. Ha en bra dag!


I backen!

Hej alla, just nu sitter jag o syster och fikar lite. Det är galet varmt och de känns som att snön smälter haha! Jag ramlar typ heeela tiden, sån färsking man är.. Men nu ska vi åka igen, uppdaterar sen. Puss


Live från norrland

Enligt mig är allting ovanför stockholm Norrland, så shoo från Norrland! vi kom fram för kanske 2 timmar sen, har ätit lite mat och jag har även fått en pippitröja (?) som hon har stickat till mig. Skit gulligt! Den är lite stor men det funkar, hihi. :')
Vi ska tydligen vara i backen hela dagen imorgon, vi åker tidigt och kommer hem sent men jag ska försöka ta lite bilder och blogga under dagen. Puss och godnatt!


Kungsberget..

Godmorgon! Kanske borde berätta för er att jag ska till Kungsberget idag, kommer hem på söndag. Är alltså där hela helgen, hade inget val.. Fan vad tråkigt, men skitsamma inte nåt att göra åt de. Lillasysterns iPad och min lur följer med så jag kommer kunna blogga, inte så roliga inlägg dock.
Men jag ska försöka med 2-3 inlägg om dagen iallafall, det blir bra väl? Puss
Google-bild.

Chillar hemma för stunden

Hej på er! Har inte haft något att blogga om idag, min dator är hos papi och kameran också.. Ska hämta den senare! Men iallafall, Aleks o Bella har dragit och jag har badat och sovit i två timmar. Är fett trött, skulle egentligen träffat Alex och Elias men de kunde inte så vi får se om jag går ut ikväll eller bara är hemma forever alone. Men vi får höras senare ikväll, bjuder på en gammal bild.. Puss!


Skönt att allting är som vanligt igen bror

Snackat i luren med elias och framför allt Alex i mer än en timme, känns så bra att allt är bra nu, skiten är borta äntligen.
Jag, aleks och Bella var ute en stund förut med Alex, Elias, Dorothea, Estelle o lite andra och nu är vi hemma med massa godis och film. Puss!


RSS 2.0