Laguna Beach

Så fort jag får mera cash ska jag direkt till hollister och köpa det här linnet/toppen, så galet fin. Åh, varför spenderar jag alltid pengarna på en gång för? :(

Fuck vad fint väder!


Mot eriksdals igen

Bella ringde för en stund sen och frågade om jag ville hänka eriksdals med massa, jag har inget för mig på förmiddagen så nu håller jag på att fixa mig, pallar inte sminka mig eller platta håret för de ska ju ändå bli blött o så.. Ikväll blire slagg med Aleks & Bella hos mig, hyyype! Men ha en bra dag alla fina, puss!
Right now, tröja och jeans från Bikbok och bandeau (ska bada i) från gina.

Nya designen!

Nu är den nya designen klar! Bestämde mig för att låta de gamla inläggen vara kvar, kan vara kul att titta igenom dem senare! Men det som är roligt är ju att höra vad ni tycker, så.. berätta för mig vad ni tycker om/inte tycker om, det betyder mycket! Ska även fixa en kontakt-ruta och kanske lite info i menyn, har inte riktigt bestämt mig än..

Min dag

Förlåt att jag inte har brytt mig alls om bloggen på sista tiden, hinner inte med helt enkelt + det är sportlov, leva livet förfan! Känns som att ni bara försvinner längre och längre bort, helt mitt fel.. ber om ursäkt!

Idag har jag somsagt varit med Bella, vi chillade hemma hos mig först och vid fyra drog vi till Sergel och kollade bio som min fina papi bjöd oss på, "Shoo bre" som jag rekommenderar till alla, skit bra film! När bion var slut var de stress till Zinken med Bella, Aleks, Melissa, Crickan, Nikola, Martin, Marre, Ville, Saman, Oscar och kanske fler haha kan inte namnen. Men jag kom hem för en stund sen, dagen var nice och jag är trött nu men jag har lite saker att fixa.. Hoppas att ni haft en bra dag bloggläsare, kärlek & respekt till er!


Ai se tu pego

Hej bloggen, jag är barnvakt idag och bella kom hit för några timmar sen och är med mig hihi. Vi har köpt massa mat o så, men nu måste vi börja fixa oss för vi ska på bio om en timme. Vi ska se Shoo Bre i sergel, bloggar efter det! Har inte så mycket blogglust nu.. ska fixa ny design o de så då blir det bättre. Puss
gammal bild

Utelåst

Tja babes! Skulle gå hem från badet, kom hem till dadi men då var ingen hemma och nycklarna i en annan jacka.. så jag gick till min mamita, men ingen hemma där heller. Som tur är hade jag nyckeln haha. Men nu är jag här för stunden, ska dra mig hemåt igen när de andra är hemma. Men iallafall, eriksdals idag var sjukt kul! Har inte varit där på evigheter, och bella o aleks är bästa personerna i hela världen så det måste göras om! ♥ Nu ska jag sätta mig och kolla på Simsons eller slagga lite, var lite depp förut men nu mår jag bättre. Puss!

Nästa: eriksdals med Bella & Aleks


Ny design på g?


Funderar på idéer till en ny design, är inte helt nöjd med denna.. vill ha grå bakgrund, med ljusa färger och inte beige med nån rosa-lila :s Ni får jätte gärna komma med förslag och dela med er om ni har tankar & idéer! Det skulle betyda jättemycket, puss!

Jofama by Kenza

Ca 2500, SheStyle på PKhuset.
Igår köpte jag min första jacka från Jofama by Kenza och jag är helt hysteeerisk! Jag älskar den så mycket, fick även betala den själv och det gör den lite speciell hihi. Kommer få leva på halva barnbidraget ända fram till sommarlovet om inte mina päron glömmer bort de.. Men fortfarande, jag är så skit nöjd! Den är underbar ♥

Ebba kom hit istället

Hola amigos, Ebba åkte hit & vi slaggar här istället. Så de mysigt och bra, vi har gjort fruktsallad och kesella, sen ska vi kolla på film också! weho, hemmakväll.. men våran humor slår aaallt, spelar ingen roll vart, när, hur! Haha men jag kanske bloggar mer ikväll, beroende på vad som händer. Men puss alla bloggläsare!

Gårdagens shopping

Köpte ju även en tröja på Urban Outfitters men jag lämnade tillbaka den.. "Jeggingsen" var de jag kollade på tidigare, de sitter extremt lågt så jag vågar inte böja mig ner hahaha! Mer shopping senare, har köpt vääärsta grejen hihi.


Planer för idag..

»
Äta frukost, fixa mig och åka till Åhléns, Urban Outfitters och mer med min styvmorsa.
» Träffa Ebba! Tror att vi åker hem till henne och är där, kanske slaggar där också.
» Visa bilder på det jag köpte igår!
Godmorgon alla fina! Vaknade för en liten stund sen, ska fixa mig och sedan åka till stan med min styvmorsa Julia. När vi är klara ringer jag Ebba så hon får komma o möta mig, kanske måste hem och packa lite först då.
Vaknade flera gånger imorse av det var så otroligt ljust ute, haha blev bländad! Nu måste jag avsluta, puss!

Tjejfilmer

Hej på er bloggläsare! Idag var jag ju som sagt med Bella och Aleks på stan. Vi slutade skolan 11 istället, och då sprang jag hem lite fort, hämtade pengar och sen åkte jag till Högalidsskolan och var med på två av bellas lektioner. Sen när vi slutade drog jag, Andrea o bella hem till bella (haha) och chillade ett tag och sen mötte vi Aleks vid södra station och åkte till plattan. Haha vi ruscha som in åt helvete på perrongen, pallar inte förklara varför men vi såg säkert heeelt mongo ut. Köpte även lite saker som jag kan visa upp imorgon! Har redan gjort slut på min månadspeng, så typiskt mig.. skjut mig.
Nu är jag hemma, var lite sur först för att jag inte fick gå ut men sen gick jag nu och hyrde film, träffade Elza, Elin och Alex samtidigt och nu är jag hemma! Ska kolla på Mean Girls och sen 13 snart 30, riktiga tjejfilmer. Har redbull och Pringles som vänner ikväll, hihi. Förlåt för dagens dåliga update! Hoppas ni har haft en bra dag och en bra start på sportlovet. WIHO!!
Bella och jag idag, B J U D E R! Från aleks blogg.

It's friday

image description
Godmorgon alla! Klockan är halv åtta nu och strax ska jag börja fixa mig för skolan, tänkte bara "smälta frukosten" först hehe. Idag slutar vi 13.00, sen är det LOOOV! älskar livet :love:
Ska dra till Bellas skola direkt efter, sen ska vi träffa Aleksandra och dra och shoppa. Kan mobilblogga med dagens outfit senare i skolan, och så kommer mer update när jag kommer hem ikväll antar jag.. Vi hörs!
Bild från igår, fail att lurarna inte är inkopplade.. skitsamma haha

Lite mys

Aloha! Nu är jag hemma igen, vi gick runt på söder och drack energidryck typ. Det kom snubbar från ingenstans, sen såg vi dom igen och de kom bakifrån och rufsa om mig i håret. Haha fan vad skarr, blev rädd haha. Men det var lite skönt att komma ut iallafall, vädret är ju så jävla nice nu så jag blir glad av att vara ute.. töntigt det låter, men ändå! Längtar så otroligt till sommaren, kan den inte bara pallra sig hitåt typ nu? :(
Nu ska jag lyssna lite musik, smsa och läsa senaste VeckoRevyn innan jag börjar fixa mig för natten. Har försovit mig varenda dag den här veckan, men jag ska försöka gå upp tidigare och hinna blogga på morgonen. Puss och godnatt!

drar ut en stund..

Ska springa ut till konsum och träffa Elza, vi får se vad vi hittar på. Kommer hem om en timme eller två, ska bara slänga på mig skorna, jackan and im out. Ha en bra kväll, puss!

Länkbyte med Irma!

Kör ett länkbyte med Irma, en jättefin och snygg tjej i min klass som precis har gjort en ny blogg. Hon kan behöva lite fler läsare, ni vet hur det är med nystartade bloggar? .. men iallafall, kolla in hennes blogg och kommentera, följ, sprid, vad ni vill! Tryck på bilden för att komma till hennes blogg! Pussar
Vill ni också ha ett länkbyte? Enda kraven är ca 100 läsare och att bloggen är intressant för mig! Skriv en kommentar i detta inlägg.


Urbanears

Köpte mina nya urbanears idag, är helt kär i dom! :love: Köpte modellen "Plattan" i vitt, ca 600 kr på någon butik på Götgatan. Det är sjukt bra ljud, och de gör inte ont efter en stund som vissa andra hörlurar. Sen är de snygga, så jag kommer lätt köpa fler i olika färger att ha som accessoar! Funderar på rosa, blåa och svarta.. men de är rätt dyra ändå, sånt cashflow har jag inte hehe.
Nästa grej på inköpslistan är ett nytt skal till luren, har någon tips på bra skal?


@ skrapan

Tja babes, lilla trollet i skrapan just nu! Efter skolan ska jag köpa urbans, fick skit bra betyg på matteprovet så det blir som en belöning hihi. Men nu börjar vi snart, måste rusa. Kram!

Jag är med och tävlar om en mjukisdress

Jag är med och tävlar om en mjukisdress från Cuicy Couture på www.gossips.se. Tycker att den är jätte gullig och behöver verkligen en mjukisdress! Har kollat på JC's flera gånger men aldrig blivit av att jag köpt en. Skulle var så kul om jag vann. puss!


G by Guess

Olivia klagade på att jag aldrig bloggar om fotografering längre. Tycker helt enkelt det är tråkigt att stå och fota en massa saker, haha shopping & egobilder är det enda som finns på min kamera. Men för att vara lite snäll kan jag visa upp en bild jag tog ganska nyligen på mitt favoritarmband - fick det från USA förra julen, G by Guess är märket och tycker att berlockerna är så fina. Brukar inte använda det så ofta nuförtiden men tycker mycket om det ändå! Borde jag blogga mer om fotografering, photoshop, redigering osv? Kommentera!

Det gick ju bra!

Kom nyss på hur dålig min webcam är.. måste köpa ny dator.. nu!
Nu är jag hemma från träningen, pallade inte stå och svettas med 50åriga gubbar så jag körde bara 10 min på varje maskinungefär. Enligt dem brände jag 158 kalorier och det är ju rätt nice för 20 minuters träning liksom! Men fan vad hungrig man blir.. som tur är står dadi och lagar mat till mig nu.
Köpte en vattenflaska inne på intersport på vägen också, en rosa hihi. Kan visa en bild sedan om ni vill, haha onödigt men allt för er! Nu är maten klar, puss och kram!

Tagga träning

Hej alla! Ska dra ner til Skrapan för att träna lite nu, tänkte köra lite löpband och crosstraining. Duktig tjej hära, hihi nejmen. Försökte ta lite bilder förut, men jag ser ut som ett helvete i träningskläder + tofs..
I helgen ska jag gå ut med dadi och köpa snygga träningskläder, skor, vattenflaska osv. Ska även köpa Ubanears, så jävla glad älskar urbans! Mer om det senare! Men nu ska jag dra, puss på er alla bloggläsare! 

Nya parfymer!

På lunchrasten idag gick jag, Irma, Vera, Emma o Jesper till ringen och lalla runt på rasten. Inne på HM blev jag sugen på att köpa nya parfymer, och HM's "La Rive" är så gaaaalet billiga men de luktar faktiskt skit gott! De kostade 40 kronor styck, nice. Den första heter Vanilla Touch och doftar väldigt mycket vanilj, vissa tyckte även att den luktade godis? och den andra Have Fun och luktar lite mer blommigt.. haha kan inte beskriva så bra. Men jag tycker de luktar gott båda två iallafall!

Nu är jag hemma igen!

Aloha! Kom tillbaka hem för kanske en halv timme sen, åt jättegod tomatsoppa och vitlöksbröd med fullkorn i som min styvmorsa köpte till mig. Älskar sånt! Mötte upp Bella vid fem, vid åt lite donken och sen drog vi till södermalmsskolan och satt och snackade med någon där hela tiden, jätte mysigt faktiskt. Sen råkade jag ta fel tub när jag skulle hem, hehe så typiskt mig.. Men nu är jag hemma! Ska hinna med att duscha & tvätta håret, fixa smileys till bloggen och blogga ännu mer, har värsta blogglusten nu men jag ska bara fixa lite först dårå. kärlek





Taggar uuuut

Tja alla, är hemma en stund nu innan jag ska dra ut och träffa Bella en kort stund innan vi drar till bunkern tror jag det hette. Har aldrig varit där, så det ska bli kul hihi. Hon har lite cash också så vi ska äta någonstans innan vi går dit, är egentligen inte hungrig så vi får se.. men nu ska jag börja fixa mig, hörs sen!
Puss älsklingar ♥

rubrikjävel

Godmorgon, sitter i syslöjssalen atm och har slöjd, så tråkigt! Men vi slutar halv tre idag, då ska jag träffa bella men måste hem o byta kläder först. Känner mig så sunkig, så lökig så jag pallar inte med mig själv.. men vi får höras senare, nu måste jag sluta. Puss


Min måndag

Tja babes! Jag och olivia somnade vid fyra imorse, sen när vi skulle upp vid sju hörde ingen alarmet så vi fortsatte sova, sen ringde mamma till aleks vid nio och sa att hon skulle väcka oss, så vi försov oss i två timmar + en timme att fixa oss, hehe kändes ju sådär.. Men sånt händer, fick lite att plugga nu på kvällen. Kul att mina gympalärare är helt upprörd för att hon säger att jag har varit med 1-2 gånger på terminen också..
Men efter skolan träffade jag Bella, vi åkte till centralen och kollade lite butiker, hittade skit fina "jeggings" (vad fan är det, haha?) inne på Hollister som jag nog ska köpa, och sen vääärldens finaste klänning jag ska gå och kolla på med mami för jag vill verkligen ha den! Men Bella var tvungen att dra hem tidigt så när jag kom hem chillade jag galet och sov lite, kollade tv o så. Sen har jag burit över mina saker från mamma till pappa nu, och här sitter jag i sängen. Ska strax sova så att jag orkar gå upp imorgon! Kanske skriver ett inlägg innan jag går och lägger mig, men säger godnatt här ändå!

Mitt blod är ditt blod, hermano

Nu har vi kollat på TV ett bra tag, storasyster var med i publiken på BB men jag såg henne knappt hehe. Men stackars Hanna Widerstedt strippade och kunde inte komma upp igen.. pinsamt? Men nu ska vi städa undan massa, sen lägga oss i sängen och kolla på Harry potter.. Olivia slaggar här, tror att jag glömde säga det! Men mamma är i Åre så vi ba kööööör! Puss och godnatt bloggläsare ♥

Lite bilder..

Bjuder på lite bilder från helgen, både från igår och från idag, skit fula på mig men man får bjuda ibland! Blev jätteglad när mitt hår blev otroligt mjukt på andra bilden, hade varit ute i regnet och det bara blev så. Haha skit glad tjej.. Ser ut som att vi endast har fotat hela kvällen, men nej och vi hade så grymt kul! Har sovit fyra timmar inatt, somnade 6-halv 7 och vaknade 10 men var pigg som fan då! Okej nu babblar jag bara, bäst att avsluta, hihi!

BB!

Nu äntligen börjar Big Brother, längtat som fan! Alla deltagare verkar så tråkiga och sen kommer Hanna Widerstedt från ingenstans... hon kommer göra det sjukt kul. Brukar ni kolla ni på det, och vad tycker ni om programmet? Pussar

NATTHUMOR KAN INTE ANDAS


Thats how we roll

Aloha, vi bestämde oss för att slagga här så nu sitter vi i mitt rum med varsin dator och massa fettomat, hehe just the way we like it! Som tur är ska jag börja träna nästa vecka, tror att jag har gått upp ett helt kilo nu.. men iallfall, vi kommer ha sjuuukt kul ikväll/inatt känner jag på mig. Älskar er mördar ♥


18 feburari

Godmorgon på er! Jag och olivia vaknade för ett tag sen och har kollat lite TV, sen bestämde vi oss för att göra scones så det gjorde vi, chaité också. Nu ska vi kolla på någon film, äta och snacka lite sen ska vi träffa Emma och vara med henne, vi tre ska slagga ikväll men vi är inte säkra på vart hehe.. men de nice ändå! Kommer försöka blogga mer under dagen, stay tuned älsklingar!
Bjuder på en morgon bild, fuuul ↓



Det blir en hemmakväll..

.. först ringde mamma och sa att hon hade glömt ge mig nyckeln så vi kommer inte in i porten efter nio. Vi blev snea men vi tänkte lägga något mellan dörren så att vi kunde dra ut iallfall, men precis när vi öppnade portdörren smög en fyllekärring fram bakom någon bil och började gå mot oss så jag fick panik, skrek som FAN och det var jalla jalla upp för trappan, sen skulle nyckeln och allt såklart fastna och allt så när vi kom in stod hon nästan utanför min dörr. Hjärtat i 180 och skakade som bambi på hal is.. sen öppnade vi fönstret för att kolla ut på gatan om hon var kvar och då stod hon och stirrade upp mot mitt fönster. Efter 10-15 minuter hörde vi någon i trapphuset som höll på och vi är så jääävla rädda så vi går inte ut ikväll! Men vi har dricka, choklad och ska baka någonting så det blir säkert mysigt iallafall!


Svar på kommentar

» V a d   h e t e r   t y p s n i t t e t   d ä r   d u   h a r   s k r i v i t   f r i d a w a ss . b lo g g . s e ? «
SVAR: Om du menar den lilla texten jag brukar ha på mina skyltar, är det typsnittet "English" jag använder, det är typ det enda skrivstils-snittet jag använder på datorn haha. Det finns att ladda ner på dafont.com där jag laddar ner de flesta fonterna jag använder på bloggen! Kram

Olivia is here!

Hej alla, har inte hunnit blogga alls mycket den här veckan men det ska bli bättre! Förlåt så mycket.
Olivia och judith kom hit för kanske två timmar sen, och sen var Judith tvungen att dra hem men olivia slaggar här och så, vi ska strax dra ut och köpa mat och sen träffar vi antagligen någon. Det är FF så några mer kanske kommer, vi får se om vi pallar hehe. Men det är kvällen för mig (oss), vi ska ni hitta på då? Pussar!

boho style

Dessa två tröjor hittade jag när jag kollade runt lite internetbutiker, den första är från ginatricot och kostar 149 kr och den andra från Topshop, 20 euro. Tycker det är skit snyggt med lite "boho style", skulle ha på mig höga shorts och vita converse till någon av de här. Får se om jag köper någon av dem sen, hihi. Vad tycker ni?

Har varit ute med Bella, Aleks, Acke

Tja babes! Kom hem för ett tag sen men har inte hunnit blogga. Efter skolan åkte jag ju till Bella, hälsade på andrea också. sjukt länge sen! Men jag och Bella åkte till lilje och kollade i butiker, skämde ut oss som fan inne på någon el-butik.. sen åkte vi till södra och var med Aleks och Acke, bjöd dom på pizza o så. snäll tjej häraaa, haha nejmen sen åkte vid till Ropsten och tillbaka, tog massa bilder osv och det var grymt kul! Min mobil dog så jag kunde inte ta bilder, synd.. men måste göras om, visst?
Nu ska jag fan slagga, eller smsa och kolla på film iallafall för jag är så galet trött. Puss och godnatt!

Godmorgon alla..

Godmorgon alla bloggläsare! Har haft engelska och gympa nu, försov mig igen och pallade inte packa gympakläder.. Men i alla fall, idag ska jag träffa Bella älsklingen efter skolan. Jag slutar halv tre trorja och då tar jag tuben till Hornstull. Hola högalidsskolan! Puss


Tråkig dag..

Träffade aldrig carro för hon hade inget busskort? Så jag har chillat hemma och tvättat håret, hållt på med iPhonen osv. skit tråkigt haha! Har inte bloggat så mycket, men har helt enkelt inte haft så mycket att blogga om. Ska komma på något bättre att blogga om än min vardag.. vad vill ni läsa mer om? Skulle vara jättegulligt av er om ni kommenterade med lite idéer!
Nej men nu ska jag lägga mig och kolla film, kanske skriva något tidsinställt och sen sova. Så vi får höras senare, sov gott bloggläsare! ♥

Åker och träffar carro!

Hej alla! Har slutat skolan nu, ska bara blogga lite och sen åker jag till Carro, vi ska gå i något köpcentrum ute hos henne på landet. Det blir säkert nice! Men jag bloggar mer när jag har kommit hem, tror inte att jag kommer köpa så mycket eftersom jag har ca 200 spänn kvar. Men barnbidraget kommer om fem dagar så jag borde klara mig hehe. Ha en bra dag, puss!

fml

Är så otroligt jävla fucking skitsur på min "mamma" nu ååååh hatar henne så mycket. Ligger i sängen och är sur, pluggar för något prov imorgon och kollar på film..
Imorgon ska jag sluta blogga så slarvigt och tråkigt, låter väl bra? Okej orkar inte med mitt liv nu, godnatt


lite minishopping

Följde ju med storasyster och shoppade lite idag, vi drog bara till Ringen. Hittade mitt presentkort på Kicks och köpte en ny mascara och lite nagellack. Pastellfärger är ju vårens stora trend så jag kör lite på det!
Fick även en miniparfym/tester av någon Escada-paryfm.. ska testa den någon dag. Här är det iallafall, mascaran gick på runt hundra, och nagellacket 40! Är jätte dålig på att kolla priser på saker när jag köper, ska försöka bli bättre med det. 

Dagens outfit

Försov mig imorse, eller orkade inte gå upp rättare sagt. Chillmode on liksom.. det ser annorlunda ut än på bilden, men skitsamma!
| Jacka Fjällräven | Tjocktröja snodde mammas hihi | Tshirt (under, syns inte) Hollister | Tights H&M |

Tips: Chaité

Nu vill jag tipsa om chaitéet jag köpte till mami i födelsedagspresent. Provsmakade lite imorse, haha alltid.. Men iallfall, tycker att alla som tycker om Chai Latten på Espresso house borde köpa hem en burk. Tror att den kostade 80 kronor, helt klart värt det! Dessutom är det skit enkelt att göra, kolla här:

Häll upp en halv kopp varmt vatten och en halv kopp varm mjölk i en mugg. Lägg i två matskedar chai-pulver och rör om. Skumma mjölken med en mjölkskummare (behövs inte, det är bara lite "lyxigare" hehe)

Instruktionerna finns på baksidan av burken också. Åh det är så gott, älskar det!

Alla hjärtans dag

Mornin' gangstas, mobilbloggar från skolan just nu. Vi har precis haft syslöjd, ska rulla in till engelskan snart, ämnesvecka! Ska följa med storasyster och shoppa idag, sen får vi se vad som händer!
Juste, glad alla hjärtans dag alla! Kärlek till er bloggläsare!


SATC

Hej på er, några sover redan men tänkte blogga lite ändå. Ligger i sängen och kollar film med Aleks nu, sex and the city, hihi tjejfilm! Kvällen har varit jättemysig, köpte en burk med chaité i skrapan till mamma, träffade Ebba och hennes kompis där också. Nu ska jag vara lite social, puss och godnatt


Grattis mami

Tja babes! Mamma fyller år idag så jag ska snart ut och köpa en present till henne. Har ingen aning om vad jag ska ge henne, är sämst på att köpa saker till andra haha. Någonting blir det iallafall!
Sen ska jag till Friskis & Svettis också för att någon grej, är inte säker på vad det är egentligen. En instruktion eller något, så att jag får träna på löpbandet där. Asgrymt, eftersom det är det jag vill göra helst!
Bloggar mer när jag har tid, kanske inte blir så mycket eftersom jag ska hinna med att plugga, bada och ta alla mina saker från pappa till mamma. Puss!
HAHAHA Skit ful just nu ↓


Fuck It's Monday tomorrow


Sista inlägget för ikväll, nu ska jag stänga av datorn, tvätta av sminket och allt sen slänga mig i sängen. Känner på mig att jag kommer ha sjukt svårt att dra mig upp ur sängen imorgon bitti,
jävla skola.. Efter skolan får jag chilla i några timmar och vid 18 ska jag till Friskis och svettis på ett "möte", kan berätta mer om det sen. Men ni får sova så gott, så hörs vi imorgon bitti! Puss o godnatt



Shopping

Här är då det jag köpte idag, bara lite minishopping med saker som behövs, men jag är nöjd!
| Vit tshirt Hollister | Rosa trosor Lindex | Svarta trosor Bikbok | Ögonbrynspenna H&M |

Back at home

Hola bloggläsare! Nu är jag tillbaka hemma igen, ska strax duscha och sen kolla på film.
Jag och carro vaknade runt elva, så gjorde vi frukost och kollade på Sex and the City. Vid tre åkte vi till centralen, provade toppen inne på hollister, men den kostade 500 spänn och då kändes det lite överdrivet eftersom jag redan har en massa vita toppar. Kanske köper den senare när jag har mera cash. Köpte istället en vit shirt därifrån, två par trosor (hehe) och en ögonbrynspenna. Kan visa upp allt i nästa inlägg för kameran är på laddning nu!

Duckface

Nu är jag och carro hemma, vi var ute förut och köpte tjockismat, sen har vi typ kollat på film osv, ni vet. Nu ska vi kolla på fler filmer, tror att den hette Stuart Little? Carro valde, hehe.. Puss och godnatt!


Outfit

Systemen hade inga batterier, fick ta med mobilen istället och skitig kvalité. Här är ändå dagens outfit, väldigt enkel och tråkig men det får gå, ska ändra bara ut och möta carro. Hennes mamma skjutsar hennes hit så det funkar, sen kanske vi hinner till hollister för hon är i slussen vid halv sex.. annars tar jag det imorgon! Bloggar mera när jag hinner, pussar

Linne Hollister || Jeans ginatricot


Planer för idag

Aloha, Emma blev sjuk över natten så vi ska ses nästa helg istället med sleepover och så, kommer bli asmysigt! Men nu träffar jag carro istället, hon följer med mig till gallerian och sen får vi ses vad som händer efter det. Träffar någon eller så!
Hon tar fyra timmar på sig för att fixa sig och dra arslet hitåt så jag har gott om tid på mig, eller tre timmar borde räcka lagom iallafall.. Så nu ska jag duscha, platta håret, klä på mig och sminka mig. Kan visa upp en dagens outfit sen om ni vill? Kommentera för ni suger på det i vanliga fall hehe!
Fixade också designen till en skitsnygg tjej i min skola, den är inte 100 procent klar än men checka ändå - http://mirakings.blogg.se/



I want you

Igår såg jag att Hollister har fått in en massa nytt, och blev helt kär i detta linne. Jag bara måste ha det. Även om jag har spenderat mer än 1000 spänn på shopping på lite mer än en vecka. Fan vad snyggt! Komma få tvinga med mig Emma, alla hatar att shoppa för mig för jag måste kolla på allt fem gånger och prova halva affären och sen har jag beslutsångest hihi. Kolla in deras hemsida » eu.hollisterco.com «

Satursday baby

Godmorgon bloggläsare! När jag vaknade trodde jag det var söndag och blev fett depp men sen kom jag på att det bara är lördag så de nice. Igår var jättetråkigt, skulle träffa Nathalia men hon ringde aldrig upp igen och jag orkade inte ringa hehe. Men idag ska jag först vara med Emma på dagen och ikväll slaggar Caroline här tror jag, antagligen hos mamma för där är ingen hemma. Men mer om det sen, vi får se hur det blir helt enkelt!
Ska bara vänta på att emma vaknar nu så drar vi igång. Puss
Bjuder på en skitful bild från förra helgen.. gulligt

Länkbyte med emma

Tänkte länkbyte med min fina vän Emma, hon och skriver om sin vardag, mode och annat stuff!
Läs hennes blogg här eller tryck på bilden! http://emmakarolinaericsson.blogg.se/

justgirlythings.tumblr.com

» http://justgirlythings.tumblr.com/ « » http://justgirlythings.tumblr.com/ « » http://justgirlythings.tumblr.com/ «
Min absoluta favorit-tumblr, även om jag älskar teenager posts väldigt mycket hehe. Jag kan verkligen sitta i timmar och bara kolla på bilderna, känna igen mig och le. Tror att alla tjejer känner igen sig i nästan alla bilder, worth a try right? Valde ut fem favoritbilder, känner att den första och andra passar jättebra ihop..


Vårda ditt hår

Ville tipsa er om mina favoriter när det gäller hår- och vårdprodukter, bananshampoo och balsam som du kan köpa på The Body Shop. De kostar 85 och 95 kr styck, det är så värt det!
Det vårdar slitet hår plus att det ger bätte effekt med hårprodukter som "samarbetar" med varandra. Håret blir superlent och doftar helt underbart. Lukten av banan finns inte kvar när du sköljer ur det, kvar finns endast en söt doft som får mig iallafall att sitta och lukta på håret hela kvällen hihi. Detta är verkligen ett supertips till alla som har problem med håret eller bara vill prova nåt nytt. Puss!

Studiedag

Nu ska jag börja blogga som vanligt igen.. förlåt för den dåliga starten men det var inte mitt fel direkt. Så fortsätt läs, ska försöka blogga ordentligt nu!

Det är fredag och vi har studiedag. så nice! Funderar på att mest vara hemma och chilla för jag har så mycket träningsvärk. Gick och köpte mitt träningskort igår på eftermiddagen, Irma också och vi körde spinning i en timme. Kändes grymt mycket i både benen och armarna. Men det känns asbra att ha kirrat kortet nu och vill komma igång med träningen inför sommaren på riktigt! Sen efteråt gick vi och åt ihjäl oss inne på donken men we were worth it haha! Nu är jag vaken, fryser som fan och äter världens bästa frukost.. Bloggar mer senare, pussar

dålig dag

Kommer inte blogga sålänge jag mår såhär dåligt. äckliga fittor det finns, borde försvinna ut ur världen. gå och dö

FROM USA

Detta är då det jag fick i tidig födelsedagspresent från Las Vegas + två trosor till från Victoria's Secret. Killar är ju som de är och jag fick inte det jag hade sagt att jag ville ha, men jag är jätteglad för det jag fick ändå! Lite gulligt av han att gå in och köpa trosor åt mig och skämma ut sig totalt haha.
Det är då: Trosor från Victoria's Secret (plus ett par blå och ett par gröna), en tshirt från G by Guess och enfrån Ralph Lauren (har en likadan, dock är den långärmad), två linnen från Hollister och en kofta därifrån också. Känns som att jag har glömt något.. kommer inte på det! Det är flera som frågat efter detta, nu vet ni typ.
Godnatt alla fina bloggläsare!

Varför jag endast har mobilbilder..

Ni som undrar varför jag endast lägger ut mobilbilder så är det öfr att jag lämnade kvar kameran hos pappa förra veckan och har inte orkat gå och hämta den. Så mest beror det på lathet, sorry men så är det.. Dock ska jag börja spara till en ny kamera, sälja min gamla osv för att köpa en Canon eos 550D (hehe förlåt Filippa men den är så jävla gryyym!) Så nu vet ni det, det kommer bli bättre o så, imorgon kommer jag "få tillbaka" den!

chillmode on

Hej på er, kom hem för en stund sen. Sprang ner till konsum och köpte jordgubbar och nya numret av Veckorevyn så det sitter jag och gör nu, chattar med lite folk på face och så. Är så sjukt trött så jag orkar inte gå hem till pappa ikväll, får göra det imorgon istället. Ska läsa lite nu, sen bloggar jag mera!

Bilder från igår

Bilderna från igår när jag, olivia och filippa var hemma hos filippa. Jag hade jättekul, måste göras om! ♥ Bjuder som faaan på första bilden



Gym class

Tja boys, sitter i gympasalen på mitt favoritställe, or not. Jag och irma gör dansvideos, ska ut och köpa klubbor snart hihi.
Efter skolan ska jag till olivia, hämta saker och medan hon och Filippa är hos synoptikern drar jag hem och lämnar det, sen åker vi till filippa och kommer hem ikväll. Ska försöka blogga lite med bilderna från igår också, så det blir bra. Hörs sen!


Bay Park shirt

Här är toppen jag köpte inne på Hollister idag, 280 kr. Har kollat på den några gånger och bestämde mig igår, men vad tycker ni? Jag gillar den jättemycket, och som alla andra plagg därifrån så är det supermjukt tyg! Det är axelband med en rosett på, men jag vecklade in de i tröjan. Vi tog även en jättegod smoothie på Squeezed Up, så otroligt god!
Är hemma hos Filippa med Olivia nu, vi slaggar här imorgon o allt de, asmysigt! Hon har fetaste kameran, Canon 550D trorja, så mycket bättre än min 1000D hehe. Mer bilder härifrån kommer imorgon, men vad tycker ni om toppen? puss alla!

Planer för idag..


Slängde bara ihop ett collage lite fort, men det här är då det jag ska göra idag. rätt chill, ska baka kladdkaka också för jag är såå sugen på det! Men nu ska vi träna, älskar hans övningar som gör det kul att träna! Ha en fin dag alla ♥

5 februari 2012


Godmorgon bloggläsare! Jag vaknade jättetidigt idag, typ halv nio. Åh liv.. Det var så fruktansvärt skitkallt ute igår, så vi sprang bara ut till sleven runt tolv och och köpte chips och hockeypulver, sen kollade vi lite film och somnade typ vid två. Lugn kväll men det var kul! Vi somnade i soffan inne i ett litet hörn hehe. I nästa inlägg skriver jag om planerna för idag, så stay tuned! puss

Melodifestivalen?

Aloha på er! Hemma hos olivia just nu, det är ff så vi ska dra ut snart, heheh det blir nice! Vi såg att det var melodifestivalen på tv, så lökigt svensson svensson så det är inte sant! Vill inte ens prata om det, pinsamt program.. Enda bra är att Ana Gina är med, hon är så skön haha.
Jag vet inte om jag kommer blogga mer ikväll, antar att vi kommer hem mitt i natten o så, då kommer jag slänga mig direkt på sängen och däcka på två sekunder. Isåfall säger jag godnatt nu, om inte så hörs vi om några timmar. Ha en grym lördagskväll bloggläsare, i will!
Nu ska jag platta håret..

Mörk bild från igår när jag drog ut och träffade Elza, ignorera tjockisbenen


Börjar om igen..

Börjar om igen, bytte tillbaka till min gamla blogg med normalare namn och har fixat ny design. Ska försöka uppdatera bra med mycket bilder och snygga skyltar, satsa helt enkelt.. Hoppas ni hjälper mig och kommenterar med respons och åsiker, då går det massa gånger bättre!
Vad tycker ni om designen?

För er nya läsare - Info om mig -
Jag är då Frida, jag är tretton år gammal och går i sjuan på Åsö. Jag lever livet i Stockholm på södermalm, ska flytta till Nacka i maj men kommer bo kvar halva tiden. På "fritiden" är jag ofta ute och luffar med kompisar, skrattar, dunkar med musik och tränar och massa annat. Kan inte veta allt jag hittar på, jag är tonåring förfan! Är även väldigt social av mig och har lätt att prata med folk. Jag är jättetacksam för att ni läser min blogg och älskar alla mina läsare! fortsätt läsa min blogg, puss!

RSS 2.0